Reţeta bunicii care te scapă de candidoză!

1 2 jpg jpeg

Studiile au arătat că propolisul poate distruge candidoza în doar 8 secunde, potrivit tophealthylife.com. Dacă ai această infecţie fungica, este recomandat să iei 1 g de vitamina C şi lăptişor de matcă de cel puţin trei ori pe zi. În plus, trebuie să mănânci usturoi, vitamina B şi acizi graşi esenţiali, pe care îi iei din seminţele de in.

În tratamentul împotriva infecţiei cu candida este recomandat să consumi şi sucuri din legume proaspete înainte de masă. Renunţă definitiv la zahăr şi la băuturi carbogazoase şi respectă cu stricteţe regulile de igienă.

Este important să porţi lenjerie din bumbac şi să o speli întotdeauna la temperaturi ridicate. Pentru a vindeca infecţia cu candida poţi prepara şi o băutură din 200 de grame de suc de morcovi, 110 grame de suc de ţelină, 60 de grame de suc de pătrunjel şi 90 de grame de suc de spanac. Bea câte o cană de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.

La ce mai ajută propolisul

Este de ajutor în caz de pneumonie Mai multe studii au arătat că propolisul este un antibiotic natural extrem de eficient, deoarece distruge circa 30 de tipuri de virusuri. Dacă suferi de pneumonie ori de infecţii urinare, apelează cu încredere la tincture de propolis. Ca să o prepari, pui 100 de grame de propolis mărunţit în 250 de ml de alcool de 60 de grade şi laşi la macerat, timp o săptămână. Se administrează de trei ori pe zi, câte o linguriţă într-un pahar cu apă. Stimulează imunitatea Dacă urmezi o cură cu propolis, creşti capacitatea organismului de a lupta cu bacteriile sau cu virusurile. Acest lucru se datorează conţinutului bogat de antioxidanţi şi de vitamine. Este indicat să ţii cura timp de o lună.