Plante care cresc apetitul sexual la femei

1 2 jpg jpeg

Totu┼či, exist─â anumite plante cu efect afrodisiac, care au rolul de a cre┼čte apetitul sexual la femei ┼či de a revitaliza organismul, pentru ca tu s─â te bucuri de o via┼ú─â sexual─â reu┼čit─â.

Iat─â care sunt cele mai eficiente plante pentru cre┼čterea apetitului sexual la femei!

Plante care cresc apetitul sexual la femei - floarea pasiunii

Floarea pasiunii sau floarea calmului, dup─â cum mai este denumit─â, stimuleaz─â libidoul ┼či red─â un tonus activ vie┼úii sexuale. Oboseala cronic─â, lipsa concentr─ârii, st─ârile de iritare ┼či depresiile dispar dac─â ├«ncepi s─â consumi ceai din aceast─â plant─â. Al─âturi de valeriana, sunt florile perfecte pentru dep─â┼čirea perioadelor tensionate.

Originar─â din America de Nord, Brazilia ┼či Insulele Bermude, floarea pasiunii s-a folosit ├«nc─â din cele mai vechi timpuri pentru relaxare. Se administreaz─â sub forma ceaiurilor ┼či a pastilelor, care pot fi achizi┼úionate din magazinele naturiste.

Plante care cresc apetitul sexual la femei - busuiocul

Busuiocul red─â tonusul ┼či apetitul sexual datorit─â con┼úinutului de vitamine, taninuri ┼či uleiuri esen┼úiale ┼či induce o stare fizic─â ┼či psihic─â de bine. Prepari ceaiul din 2 linguri┼úe de plant─â uscat─â la 200 ml de ap─â clocotit─â. Las─â vasul acoperit 8-10 minute, apoi filtreaz─â ┼či bea c├óte 2 c─âni pe zi.

Plante care cresc apetitul sexual la femei - ghimbirul

Are un efect vitalizant deosebit de intens, motiv pentru care planta mai este numit─â ┼či ,,ginsengul rom├ónesc''. Ghimbirul relaxeaz─â corpul ┼či mu┼čchii tensiona┼úi, redeschide pofta de via┼ú─â, ├«nl─âtur─â plictiseala ┼či oboseala ┼či reaprinde pasiunea amoroas─â. Bea c├óte o can─â de ceai de ghimbir pe zi (o linguri┼ú─â de ghimbir ras la o can─â de ap─â fierbinte).

Plante care cresc apetitul sexual la femei - rozmarinul

Acest remediu afrodisiac ac┼úioneaz─â asupra centrilor nervo┼či ┼či stimuleaz─â circula┼úia s├óngelui. Una dintre substan┼úele din rozmarin are efecte similare unui hormom sexual. Consum─â c├óte 2 c─âni de ceai de rozmarin pe zi.

Plante care cresc apetitul sexual la femei - maca

Maca cre┼čte ├«n mun┼úii din Peru, iar r─âd─âcina acesteia are capacitatea extraordinar─â de a stimula dorin┼úa sexual─â a femeilor. R─âd─âcinile legumei sunt uscate la soare ┼či apoi sunt procesate pentru a fi v├óndute sub form─â de capsule sau legume.

├Än plus, maca restabile┼čte echilibrul hormonal al femeii ┼či diminueaz─â intensitatea simptomelor menopauzei. Apeleaz─â la acest tratament dup─â ce consul┼úi un specialist fitoterapeut.