Plante care cresc apetitul sexual la femei

1 2 jpg jpeg

Totuşi, există anumite plante cu efect afrodisiac, care au rolul de a creşte apetitul sexual la femei şi de a revitaliza organismul, pentru ca tu să te bucuri de o viaţă sexuală reuşită.

Iată care sunt cele mai eficiente plante pentru creşterea apetitului sexual la femei!

Plante care cresc apetitul sexual la femei - floarea pasiunii

Floarea pasiunii sau floarea calmului, după cum mai este denumită, stimulează libidoul şi redă un tonus activ vieţii sexuale. Oboseala cronică, lipsa concentrării, stările de iritare şi depresiile dispar dacă începi să consumi ceai din această plantă. Alături de valeriana, sunt florile perfecte pentru depăşirea perioadelor tensionate.

Originară din America de Nord, Brazilia şi Insulele Bermude, floarea pasiunii s-a folosit încă din cele mai vechi timpuri pentru relaxare. Se administrează sub forma ceaiurilor şi a pastilelor, care pot fi achiziţionate din magazinele naturiste.

Plante care cresc apetitul sexual la femei - busuiocul

Busuiocul redă tonusul şi apetitul sexual datorită conţinutului de vitamine, taninuri şi uleiuri esenţiale şi induce o stare fizică şi psihică de bine. Prepari ceaiul din 2 linguriţe de plantă uscată la 200 ml de apă clocotită. Lasă vasul acoperit 8-10 minute, apoi filtrează şi bea câte 2 căni pe zi.

Plante care cresc apetitul sexual la femei - ghimbirul

Are un efect vitalizant deosebit de intens, motiv pentru care planta mai este numită şi ,,ginsengul românesc''. Ghimbirul relaxează corpul şi muşchii tensionaţi, redeschide pofta de viaţă, înlătură plictiseala şi oboseala şi reaprinde pasiunea amoroasă. Bea câte o cană de ceai de ghimbir pe zi (o linguriţă de ghimbir ras la o cană de apă fierbinte).

Plante care cresc apetitul sexual la femei - rozmarinul

Acest remediu afrodisiac acţionează asupra centrilor nervoşi şi stimulează circulaţia sângelui. Una dintre substanţele din rozmarin are efecte similare unui hormom sexual. Consumă câte 2 căni de ceai de rozmarin pe zi.

Plante care cresc apetitul sexual la femei - maca

Maca creşte în munţii din Peru, iar rădăcina acesteia are capacitatea extraordinară de a stimula dorinţa sexuală a femeilor. Rădăcinile legumei sunt uscate la soare şi apoi sunt procesate pentru a fi vândute sub formă de capsule sau legume.

În plus, maca restabileşte echilibrul hormonal al femeii şi diminuează intensitatea simptomelor menopauzei. Apelează la acest tratament după ce consulţi un specialist fitoterapeut.