Metode naturiste de sc─âdere a colesterolului

1 2 jpg jpeg

Din fericire, colesterolul r─âu, cunoscut ┼či drept colesterolul LDL poae fi sc─âzut cu ajutorul leacurilor din natur─â. Iat─â cteva metode naturiste de sc─âdere a colesterolului:

Metode naturiste de sc─âdere a colesterolului: sucurile naturale

Sucurile naturale ob┼úinute din legume ┼či fructe sunt o metod─â natural─â de sc─âdere a colesterolului la ├«ndem├óna oricui. Printre cele mai eficiente sunt sucul de mere, care ajut─â la sc─âderea colesterolului ÔÇ×r─âuÔÇť, dar ajut─â ┼či la detoxifierea organismului. Sucul de ananas este la fel de indicat, mai ales c─â ajut─â ┼či la ├«mbun─ât─â┼úirea circula┼úiei sangvine.

├Än ceea ce prive┼čte legumele, cele mai indicate sucuri car duc la sc─âderea colesterolului sunt cele de ┼úelin─â ┼či de p─âtrunjel. Cel mai bine este s─â le bei diminea┼úa, pe stomacul gol. ┼×i sucul de sfecl─â ro┼čie este indicat.

Metode naturiste de sc─âdere a colesterolului: ceaiul verde

Indcat pentru a reduce nivelul de coleterol din s├ónge este ┼či ceaiul verde, consumat cu regularitate. Fructele oleaginoase, precum alunele, migdalele, caju, sunt de ajtor ├«n aceast─â privin┼ú─â. Este idel s─â consumi aproximativ 50 de grame de astfel de fructe, zilnic. Avocado este, de asemenea, indicat persoanelor care au colesterolul m─ârit.

Metode naturiste de sc─âdere a colesterolului: afinul

Frunzele de afin sunt ┼či ele de ajutor ├«n reducerea colesterolului.Faci un decoct dintr-o lingur─â de frunze m─ârun┼úite, peste care torni 250 ml de ap─â fierbinte. La┼či la infuzat 10-15 minute. Se bea de trei ori pe zi, ├«nainte de mas─â. ┼×i infuzia din frunze de anghinare ajut─â ├«n reducerea nivelului de colesterol ÔÇ×r─âuÔÇŁ . Se pot consuma c├óte dou─â-trei c─âni pe zi.

Metode naturiste de sc─âdere a colesterolului: infuzie de p─âtlagina

P─âtlagina este o plant─â cu nenum─ârate beneficii asupra s─ân─ât─â┼úii. Unul dintre acestea este sc─âderea nivelului colesterolului ÔÇ×r─âuÔÇť. Prepari o infuzie din aceast─â plant─â, fiind recomandat─â c├óte o can─â, de trei ori pe zi.