Hreanul, alimentul MINUNE din bucătăria ta. Iată cât este de benefic pentru organism

1 2 jpg jpeg

A┼ča c─â, nu ar trebui s─â ne mire faptul c─â are numeroase propriet─â┼úi benefice pentru organismul nostru. Folosit ca remediu ├«n bron┼čite, astm sau hipertensiune arterial─â Acesta este folosit ca remediu natural ├«n numeroase afec┼úiuni. Iat─â c├óteva dintre acestea: bron┼čite, pneumonii, astm, grip─â, r─âceli, cardiopatie ischemic─â, hipertensiune arterial─â, tuse, grip─â, guturai, astm bron┼čic, bron┼čit─â cronic─â. ├Än plus, este de mare ajutor ┼či ├«n alte afec┼úiuni. S-a dovedit a fi extrem de benefic ├«n afec┼úiunile c─âilor respiratorii superioare, nevralgii intercostale. Eficient ├«n numeroase tipuri de cancer Cercet─âtorii au demonstrate c─â r─âd─âcina de hrean are ┼či propriet─â┼úi citostatice foarte puternice, glucozinola┼úii fiind eficien┼úi ├«n foarte multe forme de cancer: de piele, de pl─â┬şm├óni, de colon, de stomac. Este un bun laxativ De asemenea, hreanul are efect laxativ sau purgativ, dar ┼či efect expectorant ┼či decongestionant la nivelul c─âilor respiratorii superioare. Totodat─â, este un bun tonic cardiac, antiparazitar, are un rol important ├«n fiziologia sistemului nervos. Iat─â cum se prepar─â siropul de hrean ├Än primul r├ónd, se d─â prin r─âz─âtoare o r─âd─âcin─â de hrean, se adaug─â c├óteva linguri de miere, se amestec─â bine ┼či se las─â jum─âtate de or─â la macerat. Apoi, se strecoar─â, pres├ónd con┼úinutul cu un tifon. Astfel se ob┼úine siropul crud. Resturile care r─âm├ón ├«n tifon se pun la fiert cu pu┼úin─â ap─â (c├ót s─â le acopere). Dup─â fierbere, se strecoar─â prin presare, se las─â s─â se r─âceasc─â, apoi se amestec─â ├«mpreun─â cu siropul crud.

Se iau trei linguri pe zi ├«n urm─âtoarele afec┼úiuni: astm, bron┼čit─â cronic─â, afec┼úiuni ale c─âilor respiratorii medii ┼či inferioare, ├«n general.