Gheara-mâţei, benefică pentru articulaţii

1 2 jpg jpeg

Nu este tocmai o l─âbu┼ú─â de pisic─â, ci o plant─â care poart─â aceast─â denumire. De o frumuse┼úe impresionant─â, aduce oarecum aminte de vi┼úa de vie ┼či este o plant─â vedet─â ├«n medicina tradi┼úional─â peruan─â.

Indicat─â pentru probleme de mobilitate

În cazul în care suferi de afecţiuni precum guta, artrita, mobilitatea redusă sau orice altă problemă la nivel osteoarticular, atunci trebuie să încerci acest remediu.

Gheara-mâţei are proprietăţi antiinflamatoare, care protejează cartilajele, ajută articulaţiile să se repare pentru a te bucura de o viaţă fără dureri.

Are ┼či efect anticancer

Este recomandat consumul acestei plante ├«n cazul ├«n care apar tumori canceroase mai ales la nivelul s├ónului ┼či pulmonar. O pot folosi ┼či persoanele care urmeaz─â tratamente cu citostatice, ├«n cazul lor av├ónd efect de reduce urm─ârile acestor proceduri ┼či de refacere celular─â.

Planta are propriet─â┼úi antioxidante ┼či neutralizeaz─â cu brio radicalii liberi care sunt responsabili de producerea diferitelor boli.

Printre calit─â┼úile sale amintim combaterea stresului ┼či a oboselii cronice. Protejeaz─â sistemul cardiovascular, men┼úine imunitarea ├«n parametri optimi ┼či accelereaz─â procesul de vindecare a r─ânilor.

Protejeaz─â ADN-ul celular

Datorit─â efectului antioxidant previne afec┼úiuni cum este cancerul. Planta inhib─â poliferarea celulelor ├«n leucemie, are efect bun asupra imunit─â┼úii ┼či sus┼úine regenerarea celular─â.

Află cum este influenţat ADN-ul de tutun AICI

Este un antiinfecţios natural

Tocmai pentru c─â este un bun adjuvant al sistemului imunitar, gheara-m├ó┼úei ajut─â ├«n vindecarea r─ânilor ┼či are un efect pozitiv asupra infec┼úiilor virale cu herpes inclusiv cu candida.

Susţine buna activitate a sistemului digestiv, previne inflamaţiile la nivel intestinal, gastrita sau ulcerul.