Cele mai eficiente leacuri cu rostopasc─â

2 jpg jpeg

Rostopasca te scap─â de negi

Fiindc─â este cunoscut─â pentru faptul c─â vindec─â negii, i se mai spune ┼či iarb─â de negi. Rupi tulpina ┼či aplici sucul care se scurge din plant─â, pe neg. Repe┼úi acest lucru de dou─â ori pe zi, p├ón─â c├ónd vei reu┼či s─â scapi de problem─â. Este indicat s─â aplici din sucul plantei ├«nc─â o s─âpt─âm├ón─â, chiar dac─â negul a disp─ârut.

Rostopasca gr─âbe┼čte ┼či vindecarea r─ânilor (datorit─â calit─â┼úilor antibcateriene), este de ajutor ├«n eczeme ┼či celor care sufer─â de psoriazis. Totodat─â, planta este eficient─â ┼či ├«n procesul de vindecare al r─ânilor.

Rostopasca este util─â ┼či celor care au hepatit─â. Se dizolv─â c├óte 10-15 pic─âturi de tinctur─â ├«n pu┼úin─â ap─â. Se poate administra ┼či sub form─â de pulbere, timp de trei s─âpt─âm├óni. Se iau c├óte 5 grame de pulbere din plant─â, de trei ori pe zi. Tinctura este de ajutor ┼či dac─â ai fost diagnosticat cu o boal─â a bilei.

De asemenea, este recomandat─â dac─â ai pancreatit─â. Cea mai bun─â cale de administrare este infuzia, pe care o po┼úi prepara chiar la tine acas─â. Ai nevoie de 4-5 linguri de rostopasc─â tocat─â m─ârunt, peste care torni 600 de mililitri de ap─â clocotit─â. La┼či preparatul o zi, la ├«ntuneric, dup─â care strecori. Apoi adaugi 250 de grame de miere poliflor─â. Se ia c├óte o linguri┼ú─â, de patru ori pe zi, timp de dou─â luni.

Anxietatea poate fi dep─â┼čit─â cu ajutorul tincturii de rostopasc─â. Produsul de administreaz─â de trei ori pe zi, c├óte 20 -30 de pic─âturi, p├ón─â la ameliorarea suferin┼úei. Dac─â suferi de laringit─â, ├«n cazul ├«n care ai amigdalele inflamate sau dac─â ai r─âgu┼čit, po┼úi face gargar─â cu infuzie de rostopasc─â.

Gargara se face de trei-patru ori pe zi. ┼×i tusea se poate vindeca mai repede dac─â apelezi fie la tinctura de rostopasc─â, fie la infuzia ob┼úinut─â din aceast─â plant─â medicinal─â.