Cele mai bune tratamente naturale anticancer

1 2 jpg jpeg

Tuia

De la acest copac decorativ, ├«nt├ólnit adesea prin parcuri, se folosesc fructele. Din cinci linguri de fructe, macerate timp de 14 zile ├«n 250 ml de alcool se prepar─â o solu┼úie, bun─â pentru comprese pe care bolnavii de cancer trebuie s─â le aplice pe locurile dureroase. Intern, tuia se administreaz─â sub form─â de tinctur─â care se procur─â de la PLAFAR. Leacul are un puternic efect antitumoral ┼či, ├«n acela┼či timp, calmant. Se administreaz─â c├óte cinci pic─âturi, diluate ├«n 100 ml de ap─â de trei ori pe zi.

Resveratrol

Resveratrolul 95 este cel mai puternic antioxidant, fiind considerat ca o substan┼ú─â antitumoral─â, care ├«ncetine┼čte multiplicarea celulelor cancerigene cu 50%. ├Än plus, acest remediu naturist stimuleaz─â ├«nmul┼úirea celulelor s─ân─âtoase ┼či puterea lor de regenerare. Resveratrolul este un polifenol descoperit ├«n coaja strugurilor ro┼čii ┼či a plantei Polygonum Cuspidatum, iar speciali┼čtii de la Universitatea Harvard din SUA consider─â c─â descoperirea acestui antioxidant este cea mai mare descoperire medical─â dup─â inven┼úia antibioticelor. Pentru cre┼čterea imunit─â┼úii, speciali┼čtii recomand─â zilnic administrarea unei capsule, dup─â fiecare mas─â.

Smochine

Smochinele sunt o surs─â natural─â de minerale, dintre care fosforul, potasiul, calciul, magneziul, cuprul ┼či sulful. Dintre aceste minerale, potasiul (esen┼úial pentru s─ân─âtatea inimii ┼či pentru controlul hipertensiunii arteriale, dep─â┼če┼čte 400 mg. de vitamina C. Specifice acestor fructe, tonice pentru orice v├órst─â, sunt ficina, o enzim─â t─âm─âduitoare cu rol ├«n reglarea digestiei, ┼či benzaldehida, un important factor anticancerigen. ├Än dieta bolnavilor de cancer (care nu sunt diabetici) smochinele se pot consuma zilnic, ca desert.

Essiac

Essiacul, un remediu str─âvechi, administrat prima dat─â ├«ntr-un spital din Ontario (SUA), pacien┼úilor bolnavi de cancer ├«n faz─â terminal─â, a dovedit c─â ÔÇ×tope┼čteÔÇŁ tumorile. Remediul a fost realizat din patru plante: r─âd─âcin─â de brusture (6,5 c─âni), iarb─â de m─âcri┼č (453 g), r─âd─âcin─â de rubarb─â (28,35 g), scoar┼ú─â de ulm cu coaja neted─â (113, 4 g), 7,6 l ap─â distilat─â, f─âr─â sodiu. Leacul se fierbe ├«n vase din material inoxidabil. Modul de preparare trebuie respectat cu stricte┼úe: Apa distilat─â se pune ├«ntr-un vas cu capac ┼či se las─â s─â dea ├«n clocot o singur─â dat─â, dup─â care ├«n vas se toarn─â o cea┼čc─â de amestec de plante. Ceaiul se fierbe timp de zece minute, iar vasul se las─â acoperit ├«nc─â 12 ore. Apoi se ├«nc─âlze┼čte p├ón─â la punctul de fierbere. Ceaiul ob┼úinut, Essiacul, se toarn─â fierbinte ├«n sticle sterilizate. C├ónd s-a r─âcit, se p─âstreaz─â ├«n frigider. Bolnavilor li se recomand─â un consum zilnic de c├óte patru linguri de Essiac ├«nainte de micul dejun ┼či seara, dup─â cin─â.