Ceaiuri pentru potenţă

1 2 jpg jpeg

Stress-ul prea mare, dar ┼či excitarea continu─â la care sunt supu┼či oamenii zilelor noastre din cauza modei vestimentare ┼či stilului de via┼ú─â, au dus la nevoia de stimulente pentru poten┼ú─â. Cultivarea activit─â┼úii sexuale s─ân─âtoase este una dintre cele mai importante laturi ale diferitelor credin┼úe orientale, precum taoismul, care au scos ├«n eviden┼ú─â c├óteva plante medicinale ┼či tonice pentru poten┼ú─â.

Ceaiuri pentru poten┼ú─â ÔÇô ginsengul, cea mai cunoscut─â plant─â pentru vitalitatea corpului

Cel mai cunoscut tonic pentru ├«ntreg organismul, dar mai ales pentru poten┼ú─â, regele plantelor medicinale, cum mai este denumit, este ginsengul. Ceaiul de ginseng folosit pe perioade mari de timp, dar ├«n cantit─â┼úi mici zilnic, face minuni pentru poten┼ú─â, dar ajut─â la revitalizarea organismului. ├Än plus, sus┼úine imunitatea, intensific─â circula┼úia cerebral─â, ├«ncetine┼čte procesul de ├«mb─âtr├ónire ┼či echilibreaz─â energiile interne. Dup─â administrare, timp de 2 ore, nu consuma┼úi alt ceai, cafea, soia sau napi, deoarece acestea anuleaz─â efectele ginsengului.

Ceaiuri pentru poten┼ú─â ÔÇô busuiocul, un afrodiziac puternic ┼či un remediu pentru stress

Ceaiul de busuioc a fost foarte pu┼úin eviden┼úiat, ├«ns─â acesta are numeroase ├«ntrebuin┼ú─âri, inclusiv cea de sus┼úinere a poten┼úei. Este un bun afrodiziac ┼či ajut─â ├«n probleme de ejaculare precoce. Este, de asemenea, un bun remediu pentru afec┼úiunile sistemului nervos, se recomand─â ├«n caz de anxietate, depresii, migrene, oboseal─â, tensiune nervoas─â ┼či insomnii. ├Än plus, are efecte pozitive asupra produc┼úiei de hormoni, fiind excelent pentru persoanele care sunt supuse stress-ului pe perioade lungi. ├Än combina┼úie cu ceai de ment─â, coriandru ┼či nuc┼čoar─â, ceaiul de busuioc face minuni pentru poten┼ú─â, mai ales c─â acest amestec combate efectele andropauzei.

Ceaiuri pentru poten┼ú─â ÔÇô p─âtrunjelul ┼či alte combina┼úii de ceaiuri

Un alt ceai care se face cu o plant─â ce cre┼čte ├«n orice gr─âdin─â, este ceaiul de p─âtrunjel. Acesta ajut─â la circula┼úia sangvin─â ┼či la s─ân─âtatea inimii, ce joac─â un rol important ├«n func┼úia erectil─â. Oricum, este bine ca ceaiurile pentru poten┼ú─â s─â fie luat─â ├«n combina┼úie. Se folosesc pentru ceai plante ca ginseng, ghimbir, busuioc, la care se adaug─â zinc, vitamina E ┼či miere cu propolis. Reglarea tensiunii arteriale, sc─âderea colesterolului din s├ónge ┼či o bun─â circula┼úie a s├óngelui ajut─â la activitatea sexual─â. Toate acestea pot fi reglate prin consumul regulat de ceaiuri pentru poten┼ú─â.

De asemenea, pe l├óng─â ceaiurile pentru poten┼ú─â, foarte eficiente sunt ┼či tonicele pe baz─â de ginco, ginseng, troscot sau angelic─â. Acestea sunt cunoscute ├«n ├«ntreaga lume ca fiind tonice excelente pentru circula┼úie ┼či pentru o bun─â func┼úionare a organelor interne. ├Än plus, ajut─â ├«n echilibrarea energiilor celor care fac sport, depun efort psihic mare ┼či sunt excelente pentru persoanele care depun o munc─â ce necesit─â aten┼úie ┼či concentrare.