Ceaiuri care te scap─â de burt─â

1 2 jpg jpeg

Iat─â, a┼čadar, c├óteva ceaiuri care ard gr─âsimile ┼či te pot ajuta s─â scapi de burt─â! Condi┼úia: ceaiurile trebuie s─â fie consumate ├«n cadrul unui regim alimentar echilibrat.

Ceaiuri care te scap─â de burt─â - ceaiul verde

Una dintre cele mai indicate plante pentru a slăbi, ceaiul verde accelerează metabolismul bazal, ajutând la arderea caloriilor. Virtuţile benefice sunt puse pe seama taninurilor, care împiedică asimilarea grăsimilor. De asemenea, ceaiul verde te ajută să ai abdomenul plat, întrucât catehinele conţinute de acest ceai opresc acumularea depozitelor adipoase pe burtă.

Scade apetitul ┼či ofer─â senza┼úie s─â sa┼úietate pentru mai mult─â vreme. Dac─â bei ceai verde ├«nainte de mas─â, vei m├ónca mult mai pu┼úin, pentru c─â acesta taie pofta de m├óncare. Efectul este imediat ┼či dureaz─â cel pu┼úin dou─â ore. Dac─â bei o cea┼čc─â de ceai verde, dup─â mas─â, senza┼úia de sa┼úietate o s─â dureze mult mai mult.

Pentru controlul greutăţii, consumă zilnic ceai verde obţinut dintr-o linguriţă de plantă la o cană cu apă, lăsat la infuzat 10 minute. Se consumă 2 căni pe zi, nu mai târziu de ora 18.00.

Ceaiuri care te scap─â de burt─â - ceaiul de ghimbir

Este un foarte bun stimulent digestiv, amplific─â arderile de gr─âsimi ┼či ajut─â la digestia optim─â a alimentelor grele. ├Än plus, elimin─â toxinele din corp.

Ceaiuri care te scap─â de burt─â - ceaiul de anghinare

Frunzele de anghinare sunt utile dac─â ai digestive lent─â sau dac─â suferi frecvent de balonare. Planta este bogat─â ├«n acizi, s─âruri de potasiu ┼či flavonoide, care au ac┼úiune diuretic─â, de ajutor dac─â vrei s─â sl─âbe┼čti. Po┼úi urma o cur─â cu capsule de anghinare, p├ón─â la ob┼úinerea rezultatelor dorite.

Ceaiuri care te scap─â de burt─â - ceaiul de guarana

Plant─â bogat─â ├«n cafein─â, guarana ajut─â la reducerea senza┼úiei de foame, are o u┼čoar─â ac┼úiune diuretic─â ┼či previne asimilarea gr─âsimilor, calit─â┼úi care o recomand─â ├«n cura de sl─âbire. ├Än plus, planta previne st─ârile de oboseal─â care ├«nso┼úesc adesea dietele.

Poţi consuma guarana sub formă de de ceai, pudră sau capsule. Având un conţinut mare de cafeină, guarana nu trebuie consumată în a doua parte a zilei.

Ceaiuri care te scap─â de burt─â - ceaiul din frunze de dud

Este o alt─â solu┼úie pentru persoanele care vor s─â scape de kilogramele ├«n plus. Se folosesc doar frunzele de dud uscate. Ceaiul se prepar─â dintr-o linguri┼ú─â de frunze de dud la 250 de ml de ap─â clocotit─â. Se consum─â dup─â fiecare mas─â, iar pentru un gust ┼či mai pl─âcut poate fi ├«ndulcit cu miere.