Ceaiul negru te ajută să combaţi stresul

1 2 jpg jpeg

Aliatul tău împotriva stresului

Ceaiul negru are puterea de a relaxează sistemul nervos, de aceea se recomandă în perioadele încărcate din punct de vedere emoţional, chiar şi în cazul despresiei. Atenţie, însă, gravidele nu au voie să bea mai mult de o ceaşcă de ceai negru pe zi.

Sursă de energie

Pentru a combate stările de oboseală şi de somn consumă ceai verde, în fiecare zi. Acesta îţi oferă energie, mai repede decât în urma consumului de cafea – iar ca bonus, efectul se menţine pe parcursul întregii zile.

Hidratează rapid organismul

Ceaiul negru te poate ajuta să înlocuieşti lichidele pierdute, hidratând rapid întreg organismul. De asemenea, acesta are şi un efect răcoritor, putând înlocui cu succes cantitatea de apă pierdută în zilele calde sau în urma efortului fizic.

Îmbunătăţeşte sistemul imunitar

Datorită efectului său antioxidant, ceaiul negru joacă un rol important în menţinerea sănătăţii întregului organism şi, totodată, pentru păstrarea tinereţii pielii, menţinând-o elastică şi lipsită de impurităţi.

Te ajută să slăbeşti

Deoarece nu conţine calorii, dacă vei consuma zilnic 1-2 ceşti de ceai negru vei stimula astfel activitatea metabolismului, ajutând corpul să elimine depozitele de grăsime acumulate de-a lungul timpului.