Ceaiul de măceşe alungă oboseala

1 2 jpg jpeg

Florentina Opriş, realizatoarea emisiunii “Sport, dietă şi o vedetă”, de la Prima tv, te învaţă să foloseşti plantele medicinale şi beneficiile alimentelor pentru a combate oboseala şi insomniile.

Obişnuieşte-te să consumi în timpul zilei orez integral, fulgi de ovăz, pâine integrală şi paste integrale. Fereşte-te de alimentele greu digerabile, care nu fac decât să-ţi fure din energie, să-ţi dea o senzaţie de oboseală şi iritare.

Pentru un somn bun, alege o baie caldă cu plante. Îţi recomand uleiurile de levănţică, muşeţel, tei.

Foloseşte perne cu plante medicinale. Le găseşti la plafar sau poţi să le confecţionezi chiar tu din roiniţă, levănţică, muşeţel şi trandafir.

Înlocuieşte cafeaua cu ceai verde cu scorţişoară.

Ceaiurile din fructe de măceş, cătină şi urzică alungă stările de oboseală. Tensiunea şi grijile dispar cu ajutorul ceaiului de sunătoare. Calmează-te cu mentă, soc, valeriană şi roiniţă. Pentru o concentrare mai bună, bea ceai de urzică proaspătă.