Ce poţi trata cu sânziene

1 2 jpg jpeg

Ce poţi trata cu sânziene - afecţiuni ale tiroidei

Ceaiul de s├ónziene este un remediu eficient pentru persoanele care au afec┼úiuni ale glandei tiroide. Bei o can─â cu ceai, timp de trei ori pe zi. Peste o lingur─â de flori uscate, torni ap─â fierbinte ┼či la┼či la infuzat timp de 10-15 minute. Totodat─â, ceaiul de s├ónziene este recomandat ┼či pentru persoanele care sufer─â de afec┼úiuni ale ficatului.

Infuzie de sanziene dac─â ai laringit─â

O gargar─â cu infuzie de s├ónziene este de ajutor ├«n vindecarea laringitei, a faringitei, dar ┼či a amigdalitei. Remediul este recomandat de trei-patru ori pe zi. Este indicat ca jum─âtate de or─â dup─â gargar─â, s─â nu m─ân├ónci ┼či nici s─â bei ap─â. Infuzia o prepare dint dou─â linguri┼úe de s├ónziene uscate, peste care torni 200 de ml de ap─â fierbinte.

Tinctura de sanziene - de ajutor în cistite

O alt─â afec┼úiune care se poate vindeca ┼či cu ajutorul s├ónzienelor este cistita. Trebuie s─â urmezi o cur─â de dou─â s─âpt─âm├óni. Pui o lingur─â de tinctur─â, la jum─âtate de can─â cu ap─â, de trei ori pe zi. Remediul ├«l cumperi de la magazinele naturiste. Tinctura este recomandat─â ┼či ├«n caz de infec┼úii urinare, infec┼úii ale rinichilor, dar ┼či femeilor aflate la menopauz─â.

Afl─â ┼či alte remedii cu s├ónziene pe clickpentrufemei.ro