Ce infuzii să bei în funcţie de grupa sanguină

1 2 jpg jpeg

Aşadar, iată care sunt ceaiurile pe care trebuie să le bei în funcţie de grupa sanguină!

Ce să alegi dacă ai grupa de sânge 0

Se spune despre cei care au grupa sanguină 0 că sunt mari iubitori de carne. Din acest motiv, se întâmplă adesea ca ei să aibă probleme de hiperaciditate a stomacului.

De aceea, tipurile de ceai indicate pentru grupa sanguină 0 sunt cele de ginseng, păpădie, mentă, muşeţel şi măceşe. Totodată, persoanelor cu hiperaciditate stomacală mai pot apela şi la ceaiurile de ghimbir, gălbenele sau verde. În scurt timp, problemele avute se vor ameliora.

Ceaiuri pentru grupa sanguină A

Persoanele care au grupa sanguina A sunt recunoscute ca fiind foarte emotive şi se pare că nici nu rezistă prea grozav în faţa stresului. Acestea sunt şi motivele pentru care aceste persoane întâmpină niveluri mai crescute de cortizol, hormonul stresului, pe care corpul lor îl produce în cantităţi uriaşe atunci când dă de situaţii mai puţin confortabile.

Pentru această grupă de sânge, ţinând cont de problemele medicale specifice ei, se recomandă ceai de păducel, ceai verde şi ceai de ghimbir. În plus, infuziile care s-au dovedit a fi remedii excelente pentru afecţiunile deja menţionate sunt cele de cimbru, iasome şi gălbenele. Totodată, specialiştii în domeniu le recomandă celor care au această grupă sanguină să consume şi ceai de coada-şoricelului.

Infuzii indicate persoanelor care au grupa sanguina B

Cei care au grupa sanguină B au un metabolism mai lent, sunt predispuşi la boli autoimune, probleme de îngrăşare. De asemenea, întâmpină şi letargie, oboseală cronică şi tulburări de somn.

Dacă ai această grupă de sânge bea ceaiuri de salvie, de frunze de mesteacăn, de coada-şoricelului, dar şi de roiniţă.

Ceaiuri ideale pentru cei cu grupa sanguină AB

Despre cei care au grupa sanguină AB se spune că n-au prea multe afecţiuni, dar că au o problemă care le pune în pericol relaţia de cuplu: libidoul redus. Pentru a scăpa de această neplăcere, trebuie să bea frecvent infuzii de ovăz, de urzici şi de catuaba.