Ce boli alungă infuzia de anghinare

1 2 jpg jpeg

Infuzia de anghinare este un remediu natural excelent şi în insuficienţe hepatice şi renale, ateroscleroză, hipercolesterolemie, anorexie, balonare, hipertensiune arterială, intoxicaţii.

Cum o prepari

Infuzia de anghinare este excelentă în afecţiunile hepato-biliare. În acest scop, se adaugă 2 linguriţe de plantă uscată în 300 de ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de 12 minute, apoi se strecoară.

Cum ţii tratamentul cu anghinare

Infuzia se bea în trei reprize, cu jumătate de oră înaintea meselor principale. După 10 zile de cură, ceaiul se poate face mai concentrat. Mai exact, se pun 4 linguriţe cu plantă uscată la 300 ml apă clocotită. După alte 10 zile, se prepară infuzia din 5 linguriţe de plantă şi 300 ml apă clocotită.

Tratamentul naturist cu infuzie de anghinare se urmează 30 de zile: 10 zile se bea cea făcută din 2 linguriţe de plantă, apoi alte 10 zile infuzia din 4 linguriţe şi încă 10 zile ceaiul preparat din 5 linguriţe.

Atenţie!

Este obligatorie o pauză de o lună de zile. După această perioadă, dacă mai este necesar, poate fi reluată cura cu infuzie de anghinare.