Aloe vera, un leac universal eficient

1 2 jpg jpeg

Calmeaz─â arsurile solare

Deoarece este bogat─â ├«n peste 20 de aminoacizi, minerale (calciu, magneziu, sodiu), vitamine (A, C, E, B3, B12, PP), polizaharide ┼či enzime, aloe vera are o serie de beneficii asupra pielii.

Pe l├óng─â faptul c─â intensific─â circula┼úia s├óngelui, ceea ce determin─â un schimb de oxigen crescut la nivelul celulelor, planta calmeaz─â arsurile solare, erup┼úiile ┼či reduce durerile cauzate de mu┼čc─âturile de insecte.

De asemenea, extractul de aloe vera poate fi folosit în caz de echimoze (vânătăi), întrucât are un puternic efect de regenerare a ţesuturilor pielii.

Previne îmbătrânirea prematură a pielii

De asemenea, extractul de aloe vera are un rol important ├«n stoparea procesului de ├«mb─âtr├ónire prematur─â a pielii, datorit─â propriet─â┼úilor sale antiinflamatoare, antifungice ┼či de calmare.

Astfel, ridurile, acneea ┼či erup┼úiile pielii sunt reduse ├«n mod considerabil, iar pielea va r─âm├óne ferm─â, catifelat─â ┼či curat─â pentru o perioad─â lung─â de timp.

Tratează afecţiunile digestive

Consumul constant de produse pe baz─â de aloe vera contribuie la cre┼čterea sistemului imunitar, la tratarea insomniei ┼či a diferitelor infec┼úii.

De asemenea, aloe vera s-a dovedit a fi eficient─â ├«n caz de indigestie, arsuri la stomac, constipa┼úie ┼či ulcer.