Acest aliment te ajută să slăbeşti şi să-ţi îmbunătăţeşti memoria

1 2 jpg jpeg

Memoria trebuie lucrată în permanenţă, iar pentru a nu mai fi nevoit să mergi al cumpărături cu lista de teamă să nu uiţi ceva, natura îţi pune un remediu ideal la dispoziţie.

Hreanul, căci despre el este vorba, este o plantă miraculoasă cu multiple beneficii aduse sănătăţii tale mintale şi corporale.

Bogat în vitamina C

Dacă alegi să o consumi în combinaţie cu ghimbirul, rădăcina de hrean îţi va oferi o doză mare de vitamine precum cele din complexul vitaminic B, fier, fosfor, mangan.

Tot ce trebuie să faci este un amestec din 100 de grame de hrean cu sucul de la 4 lămâi, 2 centimetri de rădăcină de ghimbir, 3 linguri de miere şi 2 linguri de scorţişoară.

Mărunţeşte atât hreanul cât şi ghimbirul şi amestecă-le bine cu celelalte ingrediente. Pune compoziţia într-un recipient de sticlă. Ia de 2 ori pe zi înainte de masă câte o linguriţă timp de 3 săptămâni.

Benefic pentru simţurile tale

Amestecul de mai sus vei observa că va contribui la îmbunătăţirea memoriei şi a celorlaltor simţuri. De câştigat va avea şi metabolismul tău care va fi mult mai rapid şi astfel vei scăpa de surplusul de kilograme. Un alt aspect pozitiv al acestui tratament este că va contribui la dezvoltarea bacteriilor benefice din stomacul tău şi că nu te vei mai confrunta cu oboseala.

Află cum se prepară corect ceaiul de ghimbir şi ce beneficii are AICI

Are proprietăţi antibiotice

Dacă alegi să îl combini doar cu miere şi lămâie, atunci vei obţine un antidot împotriva acumulării de toxine, îţi vei stimula digestia şi îţi va îmbunătăţi funcţia bilei şi a pancreasului.

Rade un hrean de mărimea degetului mare şi amestecă-l cu 2 linguriţe de miere şi zeama de la o lămâie. Vei uita de răceală, mai ales acum că vremea se răceşte tot mai mult.

În cazul în care infecţia urinară îţi face probleme, trateaz-o cu acest remediu: 2 linguriţe la fiecare masă din acest amestec este tot ce ai nevoie. După prima lună vei observa rezultatele pozitive.

În plus, datorită faptului că ajută la eliminarea surplusului de apă, la scurt timp vei vedea cum kilogramele în plus dispar ca prin minune.

Sfat

Păstrează amestecul la frigider într-un recipient închis ermetic.