Această plantă îţi curăţă sângele de toxine!

1 2 jpg jpeg

Una dintre cele mai cunoscute plante, aromate este busuiocul, considerat ca fiind un adevărat medicament, are multiple întrebuinţări şi este o adevărată minune pentru organismul uman.

Imediat cum vei introduce în alimentaţia ta această plantă considerată pe alocuiri condiment vei reuşi să ţii sub control presiunea arterială.

Primii care au descoperit efectele benefice ale acestei plante au fost egiptenii.

În plus, busuiocul are proprietăţi antioxidante şi previne anumite tipuri de cancer, ajută considerabil la curăţarea vasele de sânge de toxine şi reziduuri toxice, previne creşterea colesterolului şi apariţia osteoartritei şi a astmului.

Bogat în vitamina B6

Pe lângă această vitamină, mai conţine şi magneziu care este vital mai ales că previne homocisteina, substanţă toxică acumulată în organism, susţinând în acelaşi timp sănătatea cardiovasculară.

Indicat ar fi să alegi busuioc proaspăt, acesta împreună cu usturoiul şi uleiul de măsline întăreşte sistemul imunitar şi poate fi folosit în salate sau în reţetele alături de alte legume fierte precum cartofii, morcovii sau guliile.

Alimentele benefice pentru a scăpa de nicotină

Unul dintre cele mai recomandate alimente pentru a scăpa de nicotina din organism este broccoli, acesta având de asemenea o concentraţie mare de vitamina B şi C care au capacitatea de a preveni apariţia şi stoparea celulelor canceroase.

Următorul benefic al naturii fiind bineînţeles spanacul care pe lângă vitamina B9 conţine din plin acid folic. Cel din urmă este extrem de benefic pentru creier mai ales că ajută în lupta împotriva dependenţei şi te ajută să menţii o stare de bine pe tot parcursul zilei.

În plus, nu trebuie uitat faptul că celebrul marinar consuma spanac pentru a se bucura de o musculatură puternică şi un tonus de zile mari.

Şi nu în ultimul rând trebuie menţionat ghimbirul, în lupta împotriva toxinelor din orgaism şi mai ales a nicotinei.

Primul simptom în momentul în care te-ai hotărât să renunţi la fumat este dorinţa de a mânca tot timpul ceva şi asta din cauza gestul instinctiv prin care duci ţigara la gură.

Pentru a stăpâni această poftă apelează cu toată încrederea din lume la ghimbir. Nu doar că îţi va tia pofta de mîncare însă te va ajuta să îţi ţii şi greutatea sub control. În plus, datorită acţiunii sale antioxidante şi anti-inflamatorii va ţine la distanţă afecţiuni precum artrita şi va îmbunătăţi circulaia sangvină, aspect de care se va bucura întregul organism.

Consumul de apă, vital sănătăţii

Apa face parte din substanţele componente organismului tău motiv pentru care un aport bun de apă zilnic îţi va fi de folos pentru a combate retenţia de apă, constipaţia şi inclusiv durerile de cap.

Consumând apă suficientă vei ajuta la îmbunătăţirea fluxului şi circulaţiei sangvine şi totodată îţi vei ţine sub control greutatea.