5 tratamente naturiste cu miere şi scorţişoară

2 jpg jpeg

Mix benefic în cancerul osos

Studii recente au demonstrat efectele benefice ale acestui remediu în cancerul osos. Aşa că, cei care au acest tip de cancer pot să consume o lingură de miere amestecată cu o lingură de scorţişoară de trei ori pe zi timp de o lună.

Te scapă de durerile de dinţi

De asemenea, aceste două preparate te pot scăpa şi de nesuferitele dureri de dinţi. Se amestecă cinci linguri de miere cu una de scorţişoară. Apoi, se aplică aplicat de trei ori pe zi la nivelul dintelui afectat. Astfel, durerea o să dispară.

Alungă acnea

În cosmetică se foloseşte pentru tratamentul coşurilor. Dacă şi tu ai această problemă, amestecă trei linguri de miere cu o lingură de scorţişoară. Aplică acest mixt pe zona cu probleme în fiecare seară. Lasă să acţioneze timp de 15 minute şi apoi clăteşte bine cu apă călduţă.

Vindecă răceala şi gripa

Miere şi scorţişoare sunt remedii excelente şi împotriva răcelilor. În acest senns, se amestecă o lingură de miere cu 1/2 linguriţă de scorţişoară şi se consumă la ora 8, 13 şi 19, timp de trei zile. După această perioadă, răceala va fi doar o urâtă amintire.

Te ajută să slăbeşti

În plus, mierea în combinaţie cu scorţişoara te poate ajuta să scapi de kilogramele nedorite şi să-ţi recapeţi silueta mult visată. Aceste două preparate sunt ideale pentru grăsimea excesivă de pe abdomen.

Iată cum se prepară tratamentul care te scapă de colăcei: ai nevoie de o linguriţă de scorţişoară, de două linguriţe de miere şi de 200 de ml de apă.

Toate aceste ingrediente se amestecă. Jumătate din amestec se bea dimineaţa, pe stomacul gol, iar cealaltă parte de băutură se consumă seara, la culcare. Acest remediu naturist te poate ajuta să slăbeşti două kilograme pe săptămână, fără nici un alt efort.