3 ceaiuri care te scap─â de durerea de stomac

1 2 jpg jpeg

Ceaiul de coriandru, indicat în balonări. Balonarea sau abdomen umflat reprezintă senzaţia de mărire a abdomenului ca urmare a acumulării de gaze în intestine.

De multe ori, regimul de post poate duce la balonări. Faceţi o infuzie dintr-o linguriţă de fructe zdrobite la 250 ml de apă clocotită, se infuzează 15 minute, se bea fracţionat, în timpul unei zile, între mese.

Infuzia de ┼úintaur─â alung─â arsurile. Arsura la stomac reprezint─â o durere situat─â ├«n capul pieptului ┼či care poate iradia ├«n spatele stern.

Este cauzat─â de refluxul gastro-esofagian ┼či agravat─â de alimenta┼úia necorespunz─âtoare. Prepara┼úi o infuzie din 1 linguri┼ú─â de ┼úintaur─â uscat─â la 250 ml de ap─â clocotit─â, se infuzeaz─â 5 minute, se consum─â 3 c─âni pe zi.

Cimbru contra crampelor. Când apar crampe la stomac, luaţi o linguriţă de cimbru, maceraţi-o în 1 lingură de apă rece, timp de 5 minute.

Acest macerat se introduce ├«n 250 ml de ap─â clocotit─â, se infuzeaz─â 15 minute, se strecoar─â ┼či se consum─â 2 c─âni pe zi.