Produse naturiste care nu ar trebui să-ţi lipsească în acest an

1 cs1 jpg jpeg

Un an nou ├«nseamn─â ┼či o nou─â ┼čans─â de a acorda mai mult─â aten┼úie corpului nostru ┼či st─ârii noastre de s─ân─âtate. Nu este chiar at├ót de dificil, precum a-┼úi crede, s─â realiz─âm asta zilnic. Tot ce ave┼úi nevoie este perseveren┼ú─â┼či c├óteva produse BIO, cu ingrediente naturale, alese corect.

Astfel, noi v─â oferim, mai jos, o list─â de 5 produse naturiste care nu ar trebui s─â lipseasc─â din ÔÇťdul─âpiorul de remediiÔÇŁ dac─â v─â dori┼úi un corp mai s─ân─âtos anul acesta.

Plus de imunitate pentru organism

├Än sezonul rece, grija cea mai mare a multora dintre noi este s─â ne men┼úinem imunitatea organismului c├ót mai crescut─â. Corpul nostru este predispus la boli ┼či r─âceli ├«n aceast─â perioad─â, de aceea are nevoie de ajutor pentru a lupta ├«mpotriva tuturor viru┼čilor sau bacteriilor prezente ├«n jur.

stanga
dreapta
2 cs2 jpg jpeg
3 cs3 jpg jpeg

Iar acest ajutor poate fi oferit de suplimente nutritive pentru organism, care sunt perfecte pentru a ne asigura o imunitate crescut─â continuu ┼či sunt aliatul potrivit al organismului ├«n aceast─â perioad─â. Acestea nu ar trebui s─â ne lipseasc─â din alimenta┼úia zilnic─â, pentru un boost de energie ┼či vitalitate ├«n fiecare zi!

2 cs2 jpg jpeg

Enzimele - ajutor pentru digestia ta

O perioadă încărcată, ca cea a sărbătorilor de iarnă, poate aduce dereglări la nivel digestiv, cu consecinţe pe termen mai îndelungat. Alimentaţia din perioada sărbătorilor nu este una foarte sănătoasă, de aceea mulţi dintre noi apelăm la cure de slăbit sau detoxifiere, pentru a alunga starea de balonare sau disconfort gastric care apare după.

Totu┼či, doar o alimenta┼úie s─ân─âtoas─â se poate s─â nu fie de ajuns ├«n procesul de detoxifiereal organismului. De aceea, pe l├óng─â l├óng─â alimentele s─ân─âtoase din dieta noastr─â, este recomandat s─â apel─âm ┼či la suplimente naturale sau enzime cu rol benefic asupra digestiei.

Ajutorul oferit de aceste enzime digestive naturiste este perfect pentru a elimina ultimele toxine ┼či gr─âsimi din organism ┼či a ├«ncepe anul sim┼úindu-ne mai bine ca niciodat─â.

Barieră naturală împotriva frigului

Efectele sezonului rece sunt resim┼úite de c─âtre mul┼úi dintre noi, la nivelul pielii, iar cei cu pielea sensibil─â sunt cei mai afecta┼úi ├«n aceast─â perioad─â de aerul rece de afar─â. Aceste persoane sunt ┼či cele care ar trebui s─â acorde cea mai mult─â aten┼úie produselor de ├«ngrijire a pielii la care apeleaz─â zilnic.

Produsele naturiste atent selec┼úionate ne pot ajuta s─â cre─âm o barier─â natural─â ├«ntre frigul geros al iernii ┼či pielea sensibil─â, predispus─â la ro┼čea┼ú─â sau irita┼úii. Folosite zilnic, cremele hidratante cu ingrediente BIO netezesc pielea ┼či ├«i ofer─â grija special─â de care are nevoie zilnic.

3 cs3 jpg jpeg

Îngrijirea întregului corp

┼×tia┼úi c─â ┼či pielea picioarelor are nevoie de aten┼úie┼či grij─â maxim─â, mai ales ├«n aceast─â perioad─â a anului? ├Änc─âl┼ú─âmintea ├«nchis─â, purtat─â zilnic ├«n sezonul rece, poate afecta pielea picioarelor ├«n mod negativ.

De aceea, este recomandat s─â utiliz─âm zilnic creme naturale pentru picioare, cu rol de ├«ngrijire intens─â a acestora. Acest tip de creme, cu ingrediente naturale, ajut─â ┼či la protejarea pielii picioarelor de diferite ciuperci sau micoze, care pot ap─ârea de la purtarea ├«nc─âl┼ú─âmintei ├«nchise pentru un timp ├«ndelungat. Plantele BIO din compozi┼úia cremelor de picioare vor ac┼úiona imediat asupra pielii uscate sau cu probleme ┼či vor oferi o senza┼úie pl─âcut─â, de care te po┼úi bucura timp ├«ndelungat!

Este momentul potrivit s─â acord─âm mai mult─â aten┼úies─ân─ât─â┼úii organismului ┼či corpului nostru! Produsele naturiste (cu ingrediente BIO 100%) enumerate mai sus se afl─â pe lista ÔÇťmust-haveÔÇŁ anul acesta, pentru o stare de bine continu─â!

Acestea nu trebuie s─â ├«┼úi lipseasc─â, mai ales la ├«nceputul acestui an, pentru un ├«nceput plin de vitalitate ┼či frumuse┼úe!