Zmeurul favorizează resorbţia chisturilor

2 jpg jpeg

Extractul din mlădiţe de zmeur îţi redă echilibrul hormonal

Pentru reglarea ciclului menstrual, în cazul unei dezechilibru hormonal sau contra chisturilor ovariene sau mamare ia câte 1 ml (circa 25 de picături) de extract din mlădiţe de zmeur cu puţină apă, de 3 ori pe zi, pe o perioadă de 3 luni.

Po┼úi ├«ncepe o nou─â cur─â dup─â o pauz─â de 30 de zile. Este un leac bun ┼či ├«n cazul ├«n care ai dureri ├«nainte ┼či la ├«nceputul s├ónger─ârii sau dac─â ├«┼úi sim┼úi s├ónii tensiona┼úi.

Regleaz─â menstrele cu tincutur─â de m─ârar!

Suferi de amenoree, o rărire sau chiar încetare a menstruaţiilor pe o perioadă de câteva luni? Tintura din seminţe de mărar remediază această problemă cauzată de o insuficientă secreţie a hormonilor sexuali.

E necesar să iei câte 30 de picături de tinctură de mărar, diluate cu 150 ml de apă, de 3 ori pe zi, pe parcursul a 3 săptămămâni sau pe o perioadă mai lungă, timp de 3 luni.

Menstrua┼úiile abundente se normalizeaz─â cu cre┼úi┼čoar─â

Sub form─â de tinctur─â, cre┼úi┼čoara te ajut─â s─â reglezi menstrua┼úiile dac─â iei o linguri┼ú─â diluat─â ├«n 100 ml de ap─â, de 3-4 ori pe zi. Dac─â preferi cre┼úi┼čoara sub form─â de pulbere, afl─â c─â ai nevoie de un v├órf de cu┼úit, de 3 ori pe zi.

O ┼úii zece minute sub limb─â, apoi o ├«nghi┼úi cu pu┼úin─â ap─â. Planta aceasta este cunoscut─â pentru faptul c─â opre┼čte s├ónger─ârile, de aceea este ideal s-o folose┼čti c├ónd te confrun┼úi cu ciclul menstrual prelungit.

Simptomele menopauzei, comb─âtute cu pulbere de salvie

Nepl─âcerile care se ivesc la menopauz─â sunt alungate cu remedii cu salvie, cum este pulberea. Timp de 3 luni, ia 10 grame de pulbere de salvie, cu pu┼úin─â ap─â. Cura este util─â ┼či pentru a stopa s├ónger─ârile menstruale abundente ┼či durerile ap─ârute la menstrua┼úie.