Veninul de albine, un antiinflamator natural

2 jpg jpeg

Combate afecţiunile reumatismale

Cu ajutorul veninului sunt stopate multe din nepl─âcerile cauzate de artrit─â, sciatic─â, spondiloz─â. Administrarea se face strict sub control medical prin injec┼úii sau prin unguente. Odat─â cu veninul sunt eliberate ├«n organism aproape 18 substan┼úe active printre care se num─âr─â ┼či melitina, un antiinflamator de 100 de ori mai puternic dec├ót hidrocortizonul. Fa┼ú─â de alte medicamente de sintez─â, stimuleaz─â organismul s─â produc─â singur cortizonul, un hormon cu efect antireumatic.

Alung─â durerile de cap

Afec┼úiunile neurologice precum nevralgiile ┼či nevritele pot fi tratate cu ajutorul veninului de albine. Durerile trec ca prin minune ├«n urma unui tratament pe baza acestui medicament natural, iar explica┼úia const─â tot ├«n efectul lui antiinflamator. La baza ac┼úiunii sale st─â adolapinul, care se comport─â ca un analgezic.

Cite┼čte ┼či: Veninul de albine ├«ntinere┼čte pielea Alin─â pielea afectat─â psoriazisul ┼či r─ânile

R─ânile care se vindec─â mai greu, eczemele, micozele, negii, dermatita seboreic─â, psoriazisul, toate sunt boli pentru care veninul de albine face minuni. ├Än ceea ce prive┼čte r─ânile, veninul le ├«nchide rapid ┼či f─âr─â s─â lase urme. De altfel, leacul albinelor are ┼či efect de ├«ntinerire a pielii pentru c─â ├«mbun─ât─â┼úe┼čte circula┼úia s├óngelui de la nivelul dermului.

Dou─â dintre bolile cardiovasculare pe care le poate ┼úine sub control veninul de albine sunt hipertensiunea ┼či artrita. Pentru c─â are efect anticoagulant, hipotensiv ┼či dilatator al vaselor de s├ónge, poate trata varicele ┼či tromboza, amelior├ónd circula┼úia periferic─â. ├Än plus, veninul de albine este ┼či un bun stimulator cardiac ┼či ap─âr─â inima ├«mpotriva aritmiilor.

Este contraindicat veniul de albine celor care sufer─â de diabet, hipersensibilitate alergic─â, nefrit─â, tuberculoz─â, hepatit─â.