Uleiul de ricin şi bicarbonatul de sodiu alungă durerile articulare

1 2 jpg jpeg

Cunoscute şi sub denumirea de artralgie, durerile articulare pot să afecteze una sau mai multe articulaţii ale organismului simultan sau individual mai ales în urma unui traumatism sau a unui efort suprasolicitant. Atât lezarea cât şi inflamarea unei articulaţii poate să fie responsabilă de disconfortul şi imposibilitatea de a face lucruri simple.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, medicina tradiţională are remedii pentru toate problemele cu care se poate confrunta organismul uman.

Uleiul de ricin, tratament naturist

Un ulei puternic care poate fi folosit pentru a trata multe probleme de sănătate! Aşa s-ar putea defini acest produs. O planta ce conţine în proporţie de 50% ulei de ricin cunoscută sub denumirea de ricinus communis îţi poate oferi foarte multe beneficii tocmai datorită acizilor ricinoleici. Principala întrebuinţare a acestui produs fiind pentru curăţarea pielii şi pentru stimularea creşterii fluxului sanguin pe zona aplicată.

Acest ulei trebuie consumat în cantităţi mici deoarece este foarte puternic, este util în ritualurile de înfrumuseţare atât pentru păr cât şi pentru gene.

Trebuie precizat faptul că nu se poate păstra foarte mult timp după ce a fost desfăcut deoarece îşi pierde rapid din calităţile sale terapeutice şi nu este indicat a se folosi la prepararea alimentelor.

Află ce afecţiuni poţi trata cu bicarbonatul de sodiu AICI

Bicarbonatul de sodiu, aliatul sănătăţii tale

1 2 jpg jpeg

Un produs atât de ieftin şi totodată atât de miraculos pe care îl poţi folosi cam la orice începând de la curăţarea casei tale până la exfolierea tenului.

Dacă alegi să amesteci o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu zeama de la o lămâie şi să completezi restul paharului cu apă şi să consumi dimineaţa pe stomacul gol, îţi vei alcaliniza organismul împiedicând în acest mod dezvoltarea celulelor canceroase.

Soluţia pentru articulaţiile dureroase

Primul pas este să amesteci o lingură de bicarbonat cu apă până obţii o pastă cu care să faci un mic gomaj pe locul spălat în prealabil. După gomaj chiar dacă mai rămâne produs pe zona de tratament, aplică o bucată de tifon sau o cârpă înmuiată în ulei de ricin şi pune pe zona respectivă asemeni unei comprese. Izolează locul cu folie alimentară şi pune peste ea un recipient cu apă caldă.

După o oră dă jos compresa şi clăteşte bine zona cu apă călduţă.

Repetă acest tratament zilnic timp de o lună .

Acest remediue este indicat inclusiv pentru a trata simptomele pre-menstruale, vasele varicoase, probleme digestive sau inflamaţiile de orice fel (extern).