Tratează naturist constipaţia

2 jpg jpeg

Cea mai uşoară formă prin care să ai grijă de tranzitul tău este să ai o alimentaţie echilibrată.

Unul dintre produsele ce se regăseşte cu siguranţă în bucătăria ta este extrem de benefic pentru sănătatea ta, fiind un real ajutor atât pentru a te proteja de infecţiile urinare cât şi pentru a trata constipaţia şi problemele legate de piele.

Şi ne referim la uleiul de măsline, minunea naturii cu efecte atât interne cât şi externe pentru organismul tău.

Uleiul de măsline, remediul infecţiilor urinare

2 jpg jpeg

Dacă infecţia urinară îţi dă bătăi de cap, atunci nu mai sta pe gânduri. Amestecă într-un pahar de apă călduţă o linguriţă de ulei de măsline, o linguriţă de zeamă de usturoi, şi bea acest amestec de 3 ori pe zi.

Uleiul de măsline ajută la diminuarea bacteriilor de la nivelul tractului urinar, ajutând în felul acesta la menţinerea rinichilor curaţi şi sănătoşi.

Tot uleiul de măsline este soluţia perfectă atunci când te arzi cu ulei în bucătărie. Dacă alegi să aplici pe pielea lezată câteva picături de ulei de măsline de 3-4 ori pe zi, vei vedea cum pielea ta se va regenera şi astfel arsura va dispărea.

Află ce tratamente naturiste au la bază uleiul de măsline AICI

Uiţi de constipaţie cu ajutorul uleiului de măsline

Eşti mereu constipat? Problema gravă pe care ai putea să o ai în organism jpeg

Te doare gâtul? Nu poţi să te odihneşti noaptea din cauza tusei? Ce ai zice de o linguriţă de ulei de măsline? Acesta este indicat în tratarea tusei deoarece ajută la calmarea iritaţiei gâtului, şi astfel te vei putea odihni.

În ceea ce priveşte constipaţia, această problemă este direct proporţională cu grija acordată corpului tău şi nevoilor sale.

Astfel că dacă te confrunţi cu un episod de constipaţie, ia o linguriţă de ulei de măsline cu miezul unui fruct sau cu legume coapte!

Asigură-te că bei suficientă apă pe parcursul fiecărei zile, deoarece deshidratarea poate fi una din cauzele constipaţiei.

Cel mai bun tratament pentru păr

În cazul în care nu ştii cum să scapă de neplăcuta mătreaţă, încearcă uleiul de măsline. Alege să faci un amestec din părţi egale de ulei de măsline, oţet şi apă şi apoi să masezi scalpul. După care poţi să îţi speli părul aşa cum o faci de obicei.

Nu este un produs destinat doar pentru a fi folosit ca ingredient la prepararea salatelor de vară, alege să foloseşti cât de des poţi acest ulei şi vei vedea rezultatele pozitive ulterior.

În cazul în care ai rămas fără cremă pentru faţă şi ai tenul uscat, poţi să apelezi cu încredere la câteva picături cu acre să îţi masezi tenul, seara înainte de culcare.

Ce alimente să eviţi

O alimentaţia sănătoasă ar trebui să nu conţină sub nicio formă chipsuri sau alimete procesate din comerţ, acestea având un conţinut ridicat de grăsimi şi extrem de puţine fibre.

Pe cealalată parte, indicat ar fi să eviţi şi rpodusele congelate, deşi sunt mai uşor de gătit. Şi aceste produse au parte aproximativ cam de acelaşi aport caloric precum chipsurile, şi anume multe grăsimi, puţine fibre, mult sodiu ce favorizează retenţia de apă.

Tot ce conţine făină albă, de la paste la fursecuri, deoarece sunt produse slabe proteic şi cu un conţinut ridicat de calorii ce va îngreuna procesul digestiv.

Cel mai indicat ar fi să ai o alimentaţie bazată pe fibre, să te hidratezi corespunzător şi să faci mişcare.