Tratament miraculos cu miere, migdale şi nuci

1 2 jpg jpeg

Combinaţia de miere, migdale şi nuci este o sursă bogată de minerale, vitamine, oligoelemente şi proteine de bază, care te va ajuta să începi ziua cu energie, sănătate şi optimism.

Iată, aşadar, pentru ce este util acest tratament miraculos cu miere, migdale şi nuci:

Anemie şi oboseală fizică

100 de grame de migdalele conţin aproximativ 1.15 mg de cupru, astfel că în asociere cu fierul prezent în nuci şi migdale, contribuie la sintetizarea hemoglobinei.

Nutriţioniştii ne recomandă să consumăm, timp de 3 luni consecutiv, între 5 şi 7 migdale zilnic, pentru a eradica anemia şi stările oboseală.

Mierea este, de asemenea, bogată în cupru, mangan şi fier, iar toate acestea stimulează formarea de celule roşii în sânge. Mai mult decât atât, consumul de nuci previne durerile de cap asociate însoţite de stări de moleşeală şi oboseală.

Tratamentul cu miere, migdale si nuci reglează şi colesterolul ridicat

Nucile au capacitatea de a reduce nivelul colesterolului şi tensiunea arterială, mai ales în combinaţie cu mierea şi migdalele.

De asemenea, nivelul ridicat al tensiunii arteriale poate fi controlat printr-o viaţă activă, o dietă echilibrată, săracă în grăsimi şi prin introducerea acestui remediu.

Remediu pentru sănătatea inimii

Inima este un organ care are nevoie de un aport mare de energie zilnic. Astfel, amestecul de miere, migdale şi nuci îţi va furniza nutrienţi esenţiali pentru sănătatea cardiacă.

Mod de preparare

Ai nevoie de miere naturală, fără nici un adaos de zahăr, care ar putea să denatureze produsul şi de o mână de nuci şi migdale curăţate de coajă.

Se consumă în fiecare dimineaţă 3-4 migdale şi 3 nuci amestecate cu 2 linguri de miere. Acest amestec se poate combina, de asemenea, cu iaurt simplu, natural sau se poate întinde pe o felie de pâine de secară.