Sucuri care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Sucul de rodie

Bogat în polifenoli, sucul de rodie ajută la eliberarea toxinelor din organism şi accelerează şi metabolismul, grăbind arderea grăsimilor, mai ales a celor de pe burtă.

Cel mai indicat este să bei câte un pahar pe zi. Acest suc dulce- acrişor are şi beneficiul de a scădea apetitul, au constatat cercetătorii americani de la Universitate din California. Totodată, este indcat şi pentru reducerea inflamaţiilor.

Sucul de mere şi ghimbir

Un suc de mere în care ai adăugat puţin ghimbir topeşte depozitele de grăsimile. Ghimbirul ajută la accelerarea metabolismului, iar merele sunt bogate în fibre, pentru o bună digestie. Acest suc are şi un conţinut bogat de antioxidanţi, fapt care protejează organismul de apariţia unor anumite tipuri de cancer.

Sucul de roşii

Roşiile conţin crom, cunoscut pentru că reglează nivelul de zahăr din sânge din organism, ceea ce înseamnă că împiedică formarea de depozite de grăsime. Paseză câteva roşii potrivite, apoi strecoară-le, ca să scapi de seminţe. Adaugă puţină apă şi câteva frunze proaspete de busuioc şi bea-l, între mese.

Sucul de lămâie

Unul dintre cele mai eficiente sucuri împotriva kilogramelor în plus este sucul de lămâie. Storci zeama de la o lămâie, adaugi apă, o linguriţă cu miere şi câteva frunze de mentă. Cel mai bine este să îl bei pe stomacul gol. Eficient este şi sucul de pepene roşu.