Sucul de morcovi te scapă de arsurile la stomac

1 2 jpg jpeg

Durerea abdominală în capul pieptului poate fi supărătoare. Este o durere cu senzaţie de arsură sau foame dureroasă, care poate fi însoţită de greţuri şi vărsături. Iată câteva remedii.

1. Se recomandă repaus alimentar absolut 24 ore, clisme dimineaţa şi seara, cu ceai de muşeţel infuzie (o lingură la 500 ml de apă fiartă, se infuzează 8 minute, se răceşte până la 38 grade C).

2. După repausul alimentar se recomandă suc de morcovi (100 ml zilnic), lapte acru, uşor încălzit (150 ml la micul dejun şi cină), pudră de urzică şi măr ras. La 200 g măr se pune o linguriţă de urzică, 200 g de morcov crud ras şi o linguriţă de pudră de urzică. Treptat, în funcţie de toleranţa fiecăruia, se introduc şi celelalte alimente, interzicându-se, pentru 4-6 luni, pâinea integrală de secară şi ceapa.

3. Timp de 4-6 luni se foloseşte zilnic următorul amestec. Într-un litru de apă caldă se lasă la macerat, de seara până dimineaţa, 3 linguri de seminţe de in şi 6 linguri de tărâţe de grâu.

Dimineaţa se fierbe totul 20 de minute. În acelaşi timp se spală şi să taie mărunt 2 cartofi cu coaja roşie şi se fierb într-un litru de apă timp de 20 de minute. Cele două decocturi se strecoară, se amestecă şi se lasă la răcit.

Apoi, totul se poate amesteca, din nou, cu 500 ml de suc de morcov. Acest decoct se consumă pe parcursul a 12 ore (de dimineaţa până seara).