Soluţii la-ndemână pentru o minte brici

1 2 jpg jpeg

Ginkgo biloba are propriet─â┼úi antioxidante, protejeaz─â venele ┼či arterele ┼či cre┼čte rezisten┼úa la oboseal─â. Se face o cur─â de minimum 3 luni, o capsul─â zilnic. Dac─â ├«n primele zile de tratament apar dureri de cap ├«nseamn─â c─â planta ├«┼či face efectul. Tratamentul cu extract de ginkgo biloba nu este recomandat persoanelor care iau anticoagulante.

Aloe vera con┼úine toate vitaminele necesare organismului ┼či poate fi considerat─â un panaceu. O g─âse┼čti ├«n farmacii sub diverse forme: extract, pudr─â sau tinctur─â. Pudra nu mai p─âstreaz─â toate propriet─â┼úile, dar este preferat─â de cei care nu suport─â gustul am─ârui al sucului de aloe.

este un excelent tonic cerebral ┼či ac┼úioneaz─â eficient ├«n congestia cerebral─â. Bea c├óte o can─â de infuzie (o linguri┼ú─â de pulbere de pelin la o can─â cu ap─â fiart─â)

înaintea meselor principale. Pelinul nu este recomandat femeilor însărcinate.

Ginsengul, foarte bogat ├«n vitamine ┼či minerale, este un remediu ├«n st─ârile de oboseal─â ┼či cre┼čte puterea de concentrare. Ia o capsul─â de trei ori pe zi. ┼×i tinctura este eficient─â. Adul┼úii ar trebui s─â ia 30 de pic─âturi de trei ori pe zi, iar copiii, 15 pic─âturi de trei ori pe zi.