Shopping naturist

1 2 jpg jpeg

Pentru reducerea simptomelor în afecţiunile dermatologice şi pentru o mai bună strălucire a pielii, îţi vin în ajutor capsulele Skin Blend, de la Secom.

Ele îţi oferă combinaţia optimă între plante medicinale şi componente homeopate, fiind recomandate în tratarea dermatitelor, psoriazisului, zonei zoster, micozelor şi negilor.

De asemenea, ajută la creşterea elasticităţii pielii şi în lupta împotriva ridurilor.

Preţ: 48 lei/ 100 de capsule

Ac de cojocul asteniei

Te simţi obosit şi fără vlagă? De vină pot fi toxinele acumulate pe timpul iernii. Dacă vrei o cură rapidă de detoxifiere, atunci poţi încerca uleiul de rozmarin de la Vitacare.

Este un supliment bun pentru purificarea organismului, stimularea secreţiei sucurilor digestive, în afecţiuni ale căilor biliare şi hepatice şi pentru astenie.

Preţ: 14,73 lei

O inimă sănătoasă

Sedentarismul, alimentaţia dezechilibrată şi stresul sunt câţiva dintre factorii care pot cauza boli de inimă.

Pentru a preveni astfel de probleme, dar şi pentru îmbunătăţirea stării persoanelor cu boli cardiace, sunt de ajutor comprimatele Coenzima Q10 120 mg de la Alevia. Acestea ajută la relaxarea pereţilor vaselor sangvine.

Preţ: 37,90

Pentru durerile articulare

Nu mai e ger, dar nici nu este cald şi tocmai vremea asta nehotărâtă îţi poate da dureri de articulaţii din ce în ce mai ascuţite. Compresa cu tinctură de ardei iute de la Dacia Plant, aplicată 15 minute pe locul dureros, are efect analgezic şi antiinflamator.

Preţ: 6 lei

Pansament pentru stomac

Cum vine primăvara, cum arsurile la stomac îşi fac de cap. Capsulele Stomac Sănătos de la Fares îţi vin în ajutor.

Preparate numai din plante, acestea îţi protejează mucoasa gastrică şi favorizează cicatrizarea leziunilor de la acest nivel. Sunt recomandate pentru tratamentul gastritelor şi al ulcerului gastric şi duodenal.

Preţ: 12 lei