Scapă de tuse cu ulei de BRAD!

1 2 jpg jpeg

Uleiul de brad vindecă tusea

Uleiul esenţial de brad are acţiune expectorantă, antiseptică şi uşor sedativă. Fluidizează secreţiile bronhice, ajută în cazurile de respiraţie sacadată specifică suferinzilor de astm.

Mod de folosire: intern, în amestec cu miere de albine sau extern, sub formă de inhalaţii şi băi.

Ulei de cedru, contra oboselii

E tonifiant, liniştitor şi un bun remediu în caz de tensiune nervoasă, anxietate cronică, depresie, oboseală.Uleiul de cedru e potrivit pentru persoanele predispuse spre visare şi fantezie.

: este foarte util sub formă de masaj, băi, inhalaţii

Uleiul de portocală, bun pentru piele

Este bun în tratarea capilarelor sparte ce se observă, mai ales, pe obraji. Acestea se produc din cauza duşurilor fierbinţi, a consumului de alcool sau din cauza expunerii prelungite la soare. Uleiul de portocală are în componenţă vitamina C, care redă elasticitatea pielii.

: se foloseşte extern, sub formă de masaj sau sub formă de aromoterapie.

Uleiul de piper negru, antireumatic

Are o aromă înţepătoare şi picantă. Cea mai comună utilizare este în tratarea afecţiunilor şi durerilor musculare şi reumatice. În plus, se aplică pe piele, peste vânătăi, deoarece stimulează circulaţia sanguină.

: intern, în amestec cu miere de albine sau extern, sub formă de comprese şi băi.

Uleiul de cimbru ne dă energie

Este un excelent tonic, deoarece activează fabricarea globulelor albe. Mai ajută la îndepărtarea durerilor de cap şi creşte pofta de mâncare.

: intern, în ceaiuri sau sucuri de legume sau fructe, extern, sub formă de inhalaţii.