Scapă de punctele negre cu ajutorul hârtiei igienice!

Cum scapi rapid de punctele negre jpeg

Consumul de albuşul de ou este recunoscut pentru proprietăţile sale de combatere a acnee. Are un conţinut bogat de vitamine şi minerale, printre care se regăseşte şi seleniul.

Poţi apela la acest produs atât pentru uz întern cât şi pentru uz extern, mai ales datorită proteinelor din compoziţia sa care ajută la închiderea porilor, protejând în acelaşi timp tenul de apariţia bacteriilor care dezvoltându-se ar putea favoriza apariţia acneei.

Aplicarea albuşului de ou pe faţă este indicată dacă vrei să previi şi să reduci ridurile.

Ridurile nu ocolesc pe nimeni

Din păcate vârsta nu iartă pe nimeni, la primul semn de îmbătrânire a pielii trebuie acţionat instant. Chiar dacă este indicat să foloseşti măsuri de prevenţie a ridurilor adoptând un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie sănătoasă şi cu orele necesare de somn, uneori natura nu ţine cu noi şi trebuie să o ajutăm ca la rândul ei să ne menţină tinereţea cât mai mult timp. Astfel că remediul pe bază de albuş de ou te poate ajuta în măsura în care te ţii de acest tratament să îl practici periodic.

Cum funcţionează această metodă?

Scapă acum de punctele negre cu ajutorul albuşului de ou astfel:

-ai nevoie de o pensulă, puţină hârtie igienică, un albuş de ou

Bate bine albuşul cu un tel până obţii o compoziţie pufoasă.

Întinde apoi cu ajutorul pensulei albuşul pe faţă mai ales pe nas, bărbie sau orice altă zona unde au apărut aceste puncte negre.

Peste porţiunile unde ai aplicat albuşul de ou, pune hârtie igienică. Aplică apoi un alt strat de albuş şi apoi lasă să se usuce şi să se întărească.

După ce toată compoziţia s-a întărât se apucă hârtia de la o margine şi se trage spre cealaltă margine.

Poţi folosi acest remediu în fiecare zi dar nu mai mult de o săptămână şi vei observa astfel rezultatele vizibile ale acestui tratament.

Cu cât repeţi mai des acest procedeu, cu atât mai curată va fi faţa ta.

O dată îndepărtată această bandă facială care s-a format prin întărirea albuşului de ou, poţi să înmoi un disc demachiant în apă curată pe care ulterior să aplici 1-2 picături de ulei de arbore de ceai şi să cureţi faţa de orice reziduu rămas de la albuşul de ou.

În felul acesta faţa ta va beneficia de proprietăţile antibacteriene ale uleiului esenţial de arbore de ceai.

Beneficiile utilizării arborelui de ceai pentru a-ţi curăţa faţa

Cunoscut fiind şi sub denumirea de melaleuca, este renumit mai ales pentru capacitatea sa de a vindeca rani, având proprietăţi antiseptice. Diversele studii medicale făcute pe seama lui au dovedit că are capacitatea de a distruge diverse bacterii, virusi şi ciuperci. Practic acest ulei este unul de nelipsit din cabinetele medicilor naturişti.

Dar de ce să nu profiţi şi tu de minunatele sale efecte?

Este extrem de eficient în tratarea afecţiunilor precum:

-acnee

-infecţii bacteriene, furunculi cauzaţi de infecţia cu stafilococi

-varicelă

-infecţii micotice, în special candida, micoză inghinală şi ciuperca gedetului mare

-păduchi, cuticule moi şi uscate, dureri , arsuri solare

-psoriazis

-halitoza (respiraţia urât mirositoare)