Scapă de infecţiile urinare fără antibiotice!

1 2 jpg jpeg

În cazul infecţiilor, tratamentul cu antibiotice pare a fi cea mai bună soluţie, însă din păcate administrarea lor poate avea efecte adverse asupra celorlaltor sisteme ale organismului.

Acum poţi încerca să te foloseşti de puterea antibiotică a naturii şi să uiţi de inflamaţiile şi infecţiile ce îţi ameninţă sănătatea.

Din ce cauză apare infecţia urinară

Principala responsabilă pentru acestă afecţiune pare a fi o bacterie cunoscută sub numele de E. Coli care contribuie la inflamarea vezicii urinare. Această bacterie de descompune cu uşurinţă mai ales în lactoza care apare în intestinele organismelor cu sânge cald.

Când apar anumite dezechilibre la nivelul microflorei intestinale, acestă bacterie se poate înmulţi extrem de repede provocând astfel anumite tulpini toxicogene.

Pătrunjelul are efect diuretic

1 2 jpg jpeg

Una dintre cele mai bune plante care luptă împotriva infecţiilor organismului uman, pătrunjelul se bucură de un puternic efect diuretic şi ajută la grăbirea procesului de vindecare. Poţi să îl consumi în salate, în smoothie-uri sau sub formă de ceai sau tincturi.

În plus, dacă alegi să îl consumi timp de o săptămână la fiecare masă, te va ajuta să scapi de câteva kilograme bune. Secretul este să nu faci abuz de produse nesănătoase, să bei cel puţin 1,5 litri de apă şi să faci un pic de mişcare.

Află cum poţi trata bolile de ficat cu ajutorul pătrunjelului AICI

Lămâia, sursă bună de vitamina C

2 jpg jpeg

Vitamina C este unul dintre cei mai importanţi pioni ai sistemului imunitar. Când acesta este lezat, apar diferite probleme printre care şi infecţia urinară.

În felul acesta, un aport zilnic de vitamina C te va ajuta să menţii bariera ridicată în faţa problemelor de sănătate.

Egiptenii sunt de părere că un pahar cu apă şi zeama de la o lămâie băut dimineaţa ţine corpul ferit de diverse otrăvuri. Fapt explicat de ideea că acest gest ajută organismul să elimine toxinele acumulate şi în plus previne apariţia calculilor renali, ameliorează pH-ul pielii, calmează durerile de gât şi ajută la menţinerea unei greutăţi corporale optime.

Remediul natural pentru E. Coli

Tot ce trebuie să faci este să te aprovizionezi cu câte 250 g de rădăcină de pătrunjel şi lămâie organică, cţte 250 ml de miere naturală şi ulei de măsline.

Proprietăţile antibacteriene şi antivirale puternice din acestea te vor ajuta să rezolvi problema deranjantă a infecţiei urinare.

Este necesar să tai mărunt rădăcina de pătrunjel şi lămâia şi să le amesteci într-un blender împreună cu celelalte 2 ingrediente.

Pasta obţinută depoziteaz-o în frigider şi ia câte o lingură din acest amestec în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol. Urmează acest tratement cel puţin o săptămână, apoi repetă analizele.