Scapă de febră cu aceste leacuri!

1 2 jpg jpeg

Bitter suedez

În febră este recomandat bitterul suedez. Pune 3 linguriţe de bitter suedez într-o cană de ceai. Vei scăpa de febră într-un timp foarte scurt.

Ceai de lămâie şi ghimbir

Unul dintre remediile naturiste care te poate scăpa de febră este ceaiul de lămâie şi ghimbir. Ai nevoie de 2 linguri de rădăcină de ghimbir (proaspătă) rasă şi o jumătate de lămâie. Se pun la fiert timp de 12 minute. Apoi, se adaugă o linguriţă cu zeamă de lămâie. Acest ceai se bea fierbinte. La scurt timp după consumarea lui, febra o să dispară.

Ceai din boabe de muştar

Ceaiul din boabe de muştar scade rapid temperatura corpului. Iată cum se prepară: pune peste o lingură de boabe de muştar 150 de ml de apă clocotită şi lasă la infuzat timp de 7-8 minute. Bea câte o ceşcuţă cu ceai din boabe de muştar din două în două ore, până ce febra scade.

Infuzie de flori de soc

Şi infuzia din flori de soc te scapă de febră. Pune 2 linguriţe de plantă uscată în 200 ml apă clocotită. Încearcă să-l bei cât mai fierbinte şi vei vedea că, în scurt timp, nu vei mai avea febră.

Infuzie de salvie

O altă soluţie la îndemână care va face febra să dispară este şi infuzia de salvie. Pune o lingură cu frunze uscate într-o cană cu apă clocotită. Lasă la infuzat timp de 10 minute, apoi bea acest ceai.

Sirop de zmeură

Se pare că şi siropul de zmeură poate fi aliatul tău de nădejde împotriva temperaturii ridicate. Se ia câte o linguriţă din oră în oră, până când febra o să dispară.