Scap─â de disconfortul menopauzei cu Menoless Lifenol (P)

1 2 jpg jpeg

Tratamentul medicamentos este unul riscant ┼či cu multe efecte secundare. Mai mult, riscurile la care ne supune acest tratament medicamentos nu sunt deloc de neglijat. De aceea, cea mai sigur─â ┼či eficient─â solu┼úie ├«mpotriva tuturor acestor deranjamente este Menoless Lifenol de la BIOEEL.

Natural ┼či eficient, Menoless Lifenol este un produs inovator ┼či unic, dezvoltat special ├«n vederea reducerii de p├ón─â la 3 ori a efectelor bufeurilor din timpul menopauzei*. Este singurul tip de produs de pe pia┼ú─â cu Lifenol - extract din conuri de hamei, care joac─â un rol important ├«n ├«mbun─ât─â┼úirea calit─â┼úii vie┼úii femeilor aflate la menopauz─â.

Cu o singur─â administrarepe zi ┼či la un pre┼ú accesibil, Menoless Lifenol este produsul care inoveaz─â ┼či certific─â ├«mbun─ât─â┼úirea vie┼úii femeilor aflate ├«n perioada v├órstei a doua ┼či a treia; totodat─â, contribuie la func┼úionarea normal─â a sistemului hormonal prin aportul ridicat de fitoestrogeni, at├ót de necesari ├«n men┼úinerea tonusului ┼či tinere┼úii organismului.

Eficien┼úa produsului a fost demonstrat─â prin studiile clinice realizate*. Studiul dublu-orb vs. placebo a ar─âtat c─â suplimentele cu con┼úinut de Lifenolasigur─â, dup─â o administrare de 8 s─âpt─âm├óni, reducerea simptomelor menopauzei ┼či, ├«n special, reducerea de 3 ori a bufeurilor ┼či de 2 ori a transpira┼úiilor nocturne.

Avantajele obţinute în urma achiziţionării de

sunt multiple: este un produs pe baz─â de fitoestrogeni care influen┼úeaz─â pozitiv efectele menopauzei ┼či reduc efectele ├«mb─âtr├ónirii. De asemenea produsul are un pre┼ú avantajos (├«n compara┼úie cu alte produse de pe pia┼ú─â) ┼či administrare usoar─â (un singur comprimat pe zi), ceea ce asigur─â economie de timp ┼či bani. ├Än plus,

├«mbun─ât─â┼úe┼čte calitatea vie┼úiireduc├ónd iritabilitatea, st─ârile de irascibilitate ┼či insomniile provocate de menopauz─â.

Preţ recomandat: 25 Lei pentru 30 comprimate ( 0,83 bani/ 1 comprimat/ zi)

Acord─â-┼úi ┼čansa unei vie┼úi f─âr─â deranjamente. Ia Menoless.

*Bibliografie

* A. Heyerick et al.,A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopaisal discomforts, Maturitas 54 (2006) 164-175

* Erkolla, R. et al., A randomized, double-blind, placebo-controlled, cross-over pilot study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Phytomedicine (2010), doi: 10.1016/j.phymed.2010.01.007