Sarea marină protejează rinichii

1 2 jpg jpeg

Reduceţi consumul de alimente de origine animală şi măriţi consumul de legume şi fructe. În felul aceasta vă protejaţi organismul de multiple afecţiuni şi reduceţi considerabil costurile pentru alimentaţia zilnică.

Evitaţi grăsimile animale, ocolind astfel îmbolnăvirile şi îngrăşarea.

Introduceţi în alimentaţie cerealele. În felul acesta beneficiaţi de o eliminare completă a toxinelor, asigurându-vă un confort maxim peste zi, fără tulburări gastrice şi balonări. Economisiţi timp şi energie şi aveţi poftă de viaţă.

Consumaţi în fiecare zi fructe şi legume crude de sezon. Folosiţi-le ca o gustare intermediară înaintea prânzului şi a cinei. Astfel nu veţi mai mânca mult şi veţi fi mult mai sănătoşi.

Utilizaţi sare marină în loc de sare rafinată. Folosiţi-o în cantităţi moderate. În felul acesta veţi evita eforturile renale şi retenţia de lichide a organismului, precursorul fenomenului de îngrăşare!

Practicaţi o activitate fizică plăcută şi lejeră, care să vă ajute să evitaţi afecţiunile patologice. Exerciţiile le puteţi face acasă sau în parc, evitând costurile cu abonamentul la sală. Vă puteţi bucura de o viaţă simplă, frumoasă, beneficiind de vigoare, energie şi atitudine pozitivă.

5 reguli de bază

Faceţi gimnastică la prima oră. Astfel veţi ajuta organismul să elimine toxinele, dar şi tensiunea fizică şi mentală, cu exerciţii simple de respiraţie.

Beţi apă plată naturală, la temperatura camerei.

Nu mâcaţi seara târziu. Ora cea mai înaintată este ora 20.00. Asta pentru a nu interfera cu procesele nocturne de eliminare a toxinelor şi regenerare a celulelor.

Fiţi pozitivi, seara, înainte de culcare. Este momentul favorabil experimentării şi exprimării senzualităţii şi sexualităţii, foarte bun pentru relaxarea tensiunilor fizice şi psihice.

Fiţi în armonie cu natura. Eliminaţi oboseala şi stresul şi se va elimina şi procesul de îmbolnăvire.