Remediul miraculos care dizolvă pietrele la rinichi şi îţi curăţă ficatul

2 jpg jpeg

Ghimbirul are acţiune antiinflamatorie, antiparazitară, antivirală, antibacteriană, acesta fiind catalogat drept unul dintre cele mai bune antibiotice oferite de natură. În plus, ghimbirul sprijină sistemul imunitar şi stimulează un sistem cardiovascular sănătos.

Ghimbirul este, de asemenea, bogat în vitamina C, magneziu şi alte minerale, fiind astfel un aliment care nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţie pentru o stare generală bună de sănătate.

Consumat sub formă de ceai fierbinte, ghimbirul combate infecţiile, luptă împotriva răcelilor şi altor virusuri, îmbunătăţeşte circulaţia, calmează durerile, previne apariţia pietrelor la rinichi şi furnizează organismului toţi nutrienţii pentru o bună funcţionare a ficatului.

Iată cum să realizezi o infuzie de ghimbir, cu puteri miraculoase:

Ingrediente:

- 1 lingură de miere naturală, nefiltrată; - 2 linguriţe de ghimbir ras; - 1/4 linguriţă de pudră de turmeric; - Un sfert de cană de lapte de cocos; - 1 cană de apă filtrată.

Un rol important al turmericului este şi cel de detoxificarea a ficatului. Pentru că este un puternic antioxidant, condimentul ajută la reducerea efectelor distrugătoare ale chimicalelor din produse şi ajuta ficatul să funcţioneze la nivelul optim.

Mod de realizare:

- Se fierbe apa;

- Atunci când apa a dat în clocot, se adaugă ghimbirul şi turmericul şi se lasă la infuzat timp de 10 minute;

- După ce s-a răcit puţin, se adaugă laptele şi mierea.