Remedii naturiste pentru durerile de spate

1 2 jpg jpeg

Pentru a remedia această afecţiune, îţi prezentăm câteva remedii naturiste uşor de pregătit acasă:

Remedii naturiste pentru durerile de spate: camfor şi ulei de cocos

Amestecă camfor cu ulei de nucă de cocos şi fierbe compoziţia obţinută timp de 5 minute. Adaug-o într-un recipient şi las-o să se răcească. Masează-ţi spatele de două ori pe săptămână, înainte de culcare.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: ulei de eucalipt, ulei de mustar

-Pregăteşte o baie caldă relaxantă şi adaugă în apă câteva picături de ulei esenţial de eucalipt. Acest ritual va elimina durerile de spate, precum şi orice altă durere a corpului. În plus, este un remediu excelent antistres.

-Uleiul de muştar, folosit la masaj, înlătură durerile musculare şi de articulaţie, în special în combinaţie cu usturoi şi turmeric.

Masează-ţi spatele folosind acest amestec, iar apoi bucură-te de un duş fierbinte.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: tratament pe bază de căldură

În timp ce te uiţi la televizor, de exemplu, umple o sticlă cu apă fierbinte şi aşeaz-o pe locul dureros pentru a elimina durerea.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: lapte şi turmeric

Adaugă o linguriţă de turmeric şi una de miere într-un pahar cu lapte călduţ. Bea în mod regulat acest amestec dacă te confrunţi frecvent cu dureri de spate.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: ghimbir, orez

-Bea ceaiuri în care ai ras o bucăţică de ghimbir pentru a preveni durerile de spate.

-Umple o şosetă cu orez şi leag-o bine la capăt, apoi încălzeşte-o timp de 3-5 minute la cuptorul cu microunde. Aplică şoseta pe zonele dureroase - acest procedeu face minuni pentru spate.