Remedii naturiste pentru durerile de spate

1 2 jpg jpeg

Pentru a remedia aceast─â afec┼úiune, ├«┼úi prezent─âm c├óteva remedii naturiste u┼čor de preg─âtit acas─â:

Remedii naturiste pentru durerile de spate: camfor ┼či ulei de cocos

Amestec─â camfor cu ulei de nuc─â de cocos ┼či fierbe compozi┼úia ob┼úinut─â timp de 5 minute. Adaug-o ├«ntr-un recipient ┼či las-o s─â se r─âceasc─â. Maseaz─â-┼úi spatele de dou─â ori pe s─âpt─âm├ón─â, ├«nainte de culcare.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: ulei de eucalipt, ulei de mustar

-Preg─âte┼čte o baie cald─â relaxant─â ┼či adaug─â ├«n ap─â c├óteva pic─âturi de ulei esen┼úial de eucalipt. Acest ritual va elimina durerile de spate, precum ┼či orice alt─â durere a corpului. ├Än plus, este un remediu excelent antistres.

-Uleiul de mu┼čtar, folosit la masaj, ├«nl─âtur─â durerile musculare ┼či de articula┼úie, ├«n special ├«n combina┼úie cu usturoi ┼či turmeric.

Maseaz─â-┼úi spatele folosind acest amestec, iar apoi bucur─â-te de un du┼č fierbinte.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: tratament pe baz─â de c─âldur─â

├Än timp ce te ui┼úi la televizor, de exemplu, umple o sticl─â cu ap─â fierbinte ┼či a┼čeaz-o pe locul dureros pentru a elimina durerea.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: lapte ┼či turmeric

Adaug─â o linguri┼ú─â de turmeric ┼či una de miere ├«ntr-un pahar cu lapte c─âldu┼ú. Bea ├«n mod regulat acest amestec dac─â te confrun┼úi frecvent cu dureri de spate.

Remedii naturiste pentru durerile de spate: ghimbir, orez

-Bea ceaiuri în care ai ras o bucăţică de ghimbir pentru a preveni durerile de spate.

-Umple o ┼čoset─â cu orez ┼či leag-o bine la cap─ât, apoi ├«nc─âlze┼čte-o timp de 3-5 minute la cuptorul cu microunde. Aplic─â ┼čoseta pe zonele dureroase - acest procedeu face minuni pentru spate.