Remedii inedite care dau rezultate

1 2 jpg jpeg

Remedii inedite care dau rezultate - oţetul de mere tratează cuticulele infectate Oţetul de mere are proprietăţi naturale antibacteriene, astfel că vindecă cu succes infecţia cuticulelor. Aplică pe locul infectat oţet de vin alb diluat cu apă timp de 15 minute, în fiecare zi.

Remedii inedite care dau rezultate - elimină mătreaţa cu aspirină

Aspirina conţine acidu salicilic, un ingredient antiacnee, cu proprietăţi de exfoliere ac celulelor moarte. Acidul salicilic elimină, însă, şi mătreaţa - zdrobeşte o pastilă şi adaug-o în şamponul pe care îl foloseşti în mod regulat. Aplică şamponul şi lasă-l să acţioneze timp de 5-10 minute pe scalp, apoi clăteşte cu apă călduţă.

Remedii inedite care dau rezultate - sexul calmează migrenele

Cercetările arată că 43% dintre persoanele implicate au simţit o ameliorare a simptomelor după primul orgasm. De altfel, oamenii de ştiinţă sunt de părere că endorfinele eliberate în timpul actului sexual atenuează durerile.

Remedii inedite care dau rezultate - răul de mişcare trece cu lămâie

Răul de mişcare este adesea însoţit de exces de salivaţie. Taninurile din componenţa lămâii (compuşii astringenţi) usucă gura şi elimină saliva, ameliorând starea de greaţă.

Remedii inedite care dau rezultate - tratează eczemele cu bicarbonat de sodiu

Pielea afectată de eczeme tinde să fie mai acidă, iar bicarbonatul de sodiu are rolul de a-i reda un pH-ul neutru şi de a provoca descuamarea pielii moarte. Astfel, se amestecă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu apă călduţă şi se aplica pasta obţinută pe locul afectat timp de 15 minute, de trei ori pe săptămână.

Remedii inedite care dau rezultate - salvia calmează inflamaţiile

Un studiu publicat în European Journal of Medical Research a dezvăluit că spray-urile care conţin 15% salvie au atenuat semnificativ inflamaţiile în mai puţin de două ore.

Remedii inedite care dau rezultate - alcoolul elimină miroul neplăcut al picioarelor

Alcoolul ucide bacteriile şi ciupercile de la nivelul pielii piciorului şi elimină, totodată, excesul de transpiraţie ce provoacă mirosul neplăcut.

Astfel, se freacă în fiecare dimineaţă picioarele cu o dischetă demachiantă înmuiată în alcool, pentru a preveni transpiraţia şi a controla mirosul de-alungul întregii zile.