Masajul cu sare elimină STRESUL

1 2 jpg jpeg

Pentru întărirea rădăcinilor şi evitarea căderii părului se umezeşte capul şi părul cu apă caldă, apoi se freacă pielea capului cu o lingură fără vârf de sare de bucătărie mai mare. Se lasă timp de 10-15 minute să acţioneze, apoi se spală foarte bine capul cu apă caldă şi săpun de casă sau şampon.

Calmează

Pentru eliminarea stresului şi stărilor nervoase faceţi de 3 ori pe săptămână, seara, înainte de culcare, frecţionări ale spatelui cu ajutorul unei bucăţi de pânză de bumbac înmuiată în 200 ml apă rece în care s-a pus o lingură fără vârf de sare.

Şterge ridurile

Pentru înlăturarea ridurilor, ştergerea petelor de pigmentare, redarea elasticităţii pielii şi pentru curăţirea în profunzime a acesteia masaţi faţa cu un amestec din 150-200 g frişcă neîndulcită şi două linguri de sare fără vârf. În cazul tenului uscat şi normal se va aplica o dată pe săptămână, iar pentru tenul gras de două ori pe săptămână.

Alungă migrenele

Pentru calmarea durerilor de cap puneţi pe frunte timp de 10 minute o compresă din tifon înmuiată într-o saramură obţinută din 150 de mililitri de apă clocotită în care s-a turnat o lingură de sare grunjoadă, fără vârf.