Mâncaţi roşii pentru o inimă sănătoasă

1 2 jpg jpeg

Roşia are patru camere, este roşie şi, prin vitaminele şi nutrienţii pe care-i conţine, reprezintă o sursă de hrană pentru inimă şi sânge.

Avocado şi perele au efecte benefice mai ales asupra uterului. Dacă ne uităm atent, observăm că arată la fel ca acest organ al femeii. Consumul unui avocado pe săptămână echilibrează hormonii şi previne cancerul cervical. Pentru ca fructul de avocado să ajungă la maturitate, din stadiul de floare, este nevoie de exact 9 luni!

Lămâile, grepfrutul sau portocalele au aspect de glandă mamară. Ele joacă un rol important în menţinerea sănătăţii sânilor şi stimulează circulaţia limfei la nivel mamar.

Morcovul în secţiune arată ca ochiul uman – cu pupilă şi iris. Medicina tradiţională indiană recomandă morcovul pentru că stimulează circulaţia sângelui la nivelul ochilor şi îmbunătăţeşte astfel funcţiile acestor organe.

Ceapa arată ca celulele umane. Această legumă are rolul de a elimina toxinele la nivelul întregului organism. Lacrimile care curg în timp ce curăţăm ceapa spală straturile epiteliale ale ochilor.

Cartofii dulci arată ca pancreasul şi echilibrează indicele glicemic la persoanele diagnosticate cu diabet zaharat.

Bananele, castravetele şi sparanghelul au forma şi mărimea organului sexual masculin. Aceste legume sunt recunoscute pentru faptul că stimulează funcţia acestui organ.

Arahidele (alunele de pământ) au efect pozitiv asupra testiculelor şi libidoului. Unul din componentele Viagrei se găseşte în arahide.

Smochinele sunt pline de seminţe. Ele stimulează motilitatea spermei şi cresc numărul de spermatozoizi.