Leacuri din natur─â pentru negi

2 jpg jpeg

Denumi┼úi ┼či ÔÇ×tumori ale pieliiÔÇŁ, negii pot fi clasifica┼úi ├«n diferite tipuri: negi comuni, negi de picior sau genitali. Negii apar ca ni┼čte cre┼čteri masive pe piele, ├«n general, pe degete, coate, genunchi, fa┼ú─â ┼či scalp. O prim─â cauz─â a infect─ârii cu acest virus o constituie imperfec┼úiunile pielii ├«n anumite zone. Negii pot fi, totu┼či, trata┼úi, folosind chiar ┼či acas─â, remediile farmaciei verzi.

Leacuri din natură pentru negi - seminţele de in

O cataplasm─â cu semin┼úe de in este benefic─â ├«n tratarea negilor. Pentru aceasta, se amestec─â semin┼úe de in cu ulei de semin┼úe de in ┼či se adaug─â o cantitate mic─â de miere. Aplic─â compozi┼úia pe neg ┼či acoper─â cu un bandaj. Preg─âte┼čte una ├«n fiecare zi, pentru a fi proasp─ât─â.

Leacuri din natur─â pentru negi - usturoi

Un alt remediu eficient ar fi zdrobirea unui c─â┼úel de usturoi ┼či aplicarea lui pe zona afectat─â. ┼×i aplicarea ananasului proasp─ât t─âiat pe zona afectat─â, de mai multe ori pe zi, este o modalitate eficient─â de a vindeca negii.

Leacuri din natur─â pentru negi - g─âlbenele

Lasă la macerat în jur de 10 frunze de gălbenele, timp de o zi, cu trei linguri de oţet de mere. Se tamponează negii de câteva ori pe zi, până la uscarea lor. Pentru un plus de comoditate, cumpără tinctură de gălbenele gata preparată din magazinele naturiste.

Leacuri din natur─â pentru negi - rostopasca

Sucul de rostopască, un lichid portocaliu, obţinut prin ruperea plantei, aplicat direct pe neg. Procedeul trebuie repetat până la uscarea negilor. Din nou, dacă nu aveţi planta la îndemână, cumpăraţi tinctura de rostopască din comerţ.

Alte remedii care reu┼česc s─â elimine negii sunt: sucul l─âptos de p─âp─âdie, ulei de ricin, extractul de suc ÔÇőÔÇőde grapefruit, cartoful crud, uleiul extras din coaj─â de nuci caju.