Leacul-minune cu M─éLAI pentru bolnavii de diabet

1 2 jpg jpeg

Diabetul zaharat, cea mai frecventă afecţiune endocrină

Diabetul zaharat este cea mai frecvent─â afec┼úiune endocrin─â ┼či se caracterizeaz─â prin valori crescute ale glicemiei de peste 100 mg/l. Aceast─â boal─â afecteaz─â toate categoriile de v├órst─â.

Se pare că există un remediu naturist care poate face minuni în cazul diabetului. Iată despre ce este vorba:

În ce constă tratamentul

Ai nevoie doar de f─âin─â de m─âlai. ├Än fiecare diminea┼ú─â, pe stomacul gol, iei o lingur─â cu v├órf de f─âin─â de m─âlai ┼či o pui ├«ntr-un bol. Apoi, iei c├óte o linguri┼ú─â din ea ┼či o ├«nghi┼úi, dup─â aceea bei ap─â sau ceai. Procedezi astfel p├ón─â c├ónd termini toat─â f─âina de m─âlai.

Ce perioad─â trebuie urmat

Jum─âtate de or─â dup─â acest tratament, nu m─ân├ónci nimic. Se urmeaz─â acest tratament pe o perioad─â de ┼čase luni. Glicemia va ajunge la 100mg/l. ├Äns─â, acest remediu trebuie luat pe tot parcursul vie┼úii ca boala s─â nu revin─â.

┼×i tratamentul cu ov─âz este excelent

Un alt tratament bun pentru diabetici este ┼či cel cu ov─âz nedecorticat. AI nevoie de 200 de grame de ov─âz nedecorticat care se op─âre┼čte ├«ntr-un litru de ap─â clocotit─â, apoi se las─â la infuzat 12 ore. Se strecoar─â, iar lichidul rezultat se bea ├«n trei reprize, timp de o zi. Tratamentul dureaz─â trei luni, dup─â care este necesar─â o pauz─â de o lun─â.