Leacul-minune cu MĂLAI pentru bolnavii de diabet

1 2 jpg jpeg

Diabetul zaharat, cea mai frecventă afecţiune endocrină

Diabetul zaharat este cea mai frecventă afecţiune endocrină şi se caracterizează prin valori crescute ale glicemiei de peste 100 mg/l. Această boală afectează toate categoriile de vârstă.

Se pare că există un remediu naturist care poate face minuni în cazul diabetului. Iată despre ce este vorba:

În ce constă tratamentul

Ai nevoie doar de făină de mălai. În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, iei o lingură cu vârf de făină de mălai şi o pui într-un bol. Apoi, iei câte o linguriţă din ea şi o înghiţi, după aceea bei apă sau ceai. Procedezi astfel până când termini toată făina de mălai.

Ce perioadă trebuie urmat

Jumătate de oră după acest tratament, nu mănânci nimic. Se urmează acest tratament pe o perioadă de şase luni. Glicemia va ajunge la 100mg/l. Însă, acest remediu trebuie luat pe tot parcursul vieţii ca boala să nu revină.

Şi tratamentul cu ovăz este excelent

Un alt tratament bun pentru diabetici este şi cel cu ovăz nedecorticat. AI nevoie de 200 de grame de ovăz nedecorticat care se opăreşte într-un litru de apă clocotită, apoi se lasă la infuzat 12 ore. Se strecoară, iar lichidul rezultat se bea în trei reprize, timp de o zi. Tratamentul durează trei luni, după care este necesară o pauză de o lună.