Îţi bate inima prea repede? Bea ceai de urzică

1 2 jpg jpeg

1. Dietă echilibrată. E necesară o alimentaţie bogată în sucuri de morcov – 300 ml pe zi, sfeclă roşie – 40 ml pe zi, ţelină – 100 ml pe zi, spanac – 30 ml pe zi.

2. Angelică. Decoct dintr-o linguriţă de rădăcină de angelică mărunţită la 250 ml de apă clocotită. Se fierbe 5 minute, se lasă în repaus 10 minute, apoi se strecoară. Se consumă două căni pe zi.

3. Păducel sub formă de infuzie din fructe şi flori, două linguriţe de plantă la 200 ml apă clocotită. Se infuzează 10 minute şi se beau două căni pe zi.

4. Talpa-gâştei, infuzie din două linguriţe de plantă la 250 ml apă clocotită. Se infuzează 7-8 minute şi se consumă fracţionat, o cană pe zi.

5. Urzică, sub formă de infuzie dintr-o linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se infuzează 10 minute, se strecoară şi se consumă două căni pe zi.

6. Mierea de salcâm (100 g), tinctura de propolis (20 g) şi tinctura de usturoi (20 ml) se lasă la macerat 20 de zile. Apoi se ia câte o linguriţă pe zi, cu 40 de minute înainte de masa de prânz.

Click spune:

Ce este tahicardia? Inima bate în ritm mai mare decât cel normal, iar pacientul resimte palpitaţii, stări de ameţeală, slăbiciune, leşin cauzat de oboseala fizică acumulată, emoţii, consum excesiv de cafea, alcool şi tutun, băuturi răcoritoare ce conţin cofeină, mese abundente.