Ganoderma poate ajuta în tratamentul cancerului

1 2 jpg jpeg

Ciuperca este detoxifiant, purificator al sângelui, protector al ficatului, tonic cardiac, tonic general, sedativ, dar şi un remediu antitumoral, antitusiv şi stabilizator al presiunii sanguine.

Poate scădea colesterolul

Ganoderma scade nivelul colesterolului şi al grăsimilor, reduce nivelul zahărului din sânge şi reface funcţia pancreasului. Creşte puterea naturală de vindecare a organismului, împiedică degradarea ţesuturilor, reduce efectele secundare ale medicaţiei antihipertensive, împiedică moartea subită a pacienţilor de cancer, cauzată de embolism; protejează bolnavii de cancer de efectele secundare ale citostaticelor, sporind eficienţa acestei terapii. Foarte important este faptul că în urma tratamentului cu ganoderma, nu s-au remarcat efecte secundare. Rapoartele întocmite în diferite clinici din Japonia, China, SUA, Canada şi Scoţia au semnalat efectele de prevenire şi de suprimare a tumorilor maligne cu ajutorul ganodermei. În ţări precum Japonia, China, SUA, Canada medicii recomandă, fără rezerve, terapia cu produse care conţin suplimentul nutritiv ganoderma.

Efectele ganodermei în boala canceroasă

Administrarea ganodermei concomitent cu chimioterapia a dat rezultate remarcabile în cazul pacienţilor operaţi de cancer mamar, de colon sau gastric. Dr. Hiroshi Kawai de la Universitatea Kinki a prezentat într-un raport că subiecţii experimentului său au fost pacienţi aflaţi în perioada post-operatorie cu forme diferite de cancer sau pacienţi care sufereau din cauza efectelor secundare ale chimioterapiei. După un tratament cu ganoderma urmat timp de 10 zile, bolnavilor operaţi de cancer de colon le-a revenit pofta de mâncare şi au scăpat de chinul transpiraţiilor nocturne. Mai mulţi pacienţii care au fost operaţi de cancer gastric acuzau lipsa poftei de mâncare, iar după un tratament cu şase capsule de ganoderma pe zi, timp de o lună, starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit foarte mult: se puteau hrăni fără ajutorul rudelor, iar culoarea tegumentului s-a schimbat şi nu mai era închisă la culoare. Ganoderma previne metastazarea cancerului, ameliorează durerile şi poate să crească durata de supravieţuire a bolnavilor. În ţări precum Japonia, China, SUA, Canada şi Scoţia, terapia cu ganoderma este recomandată ca un remediu eficient în prevenirea cancerului. Suplimentele cu ganoderma se pot procura din magazinele cu produse naturiste.