Există motive ca să bei bere! Ţi le spunem noi!

1 2 jpg jpeg

Reduce riscul de infarct. Studii realizate de cercetătorii americani au arătat că antioxidanţii din bere reduc atacurile de cord, inhibând coagularea sângelui. Ei ar putea să aibă un rol în protejarea împotriva cancerului,.

Ne protejează de Parkinson. Alcoolul consumat în cantităţi moderate, inclusiv consumul moderat de bere şi alţi câţiva factori ai stilului de viaţă se asociază unui risc scăzut de dezvoltare a bolii Parkinson.

Conţine vitamine de tip B. Vitaminele de tip B (B6, B9 şi B12) pe care le găsim în bere pot furniza consumatorilor o protecţie suplimentară împotriva bolilor cardiovasculare.

Curăţă rinichii. Berea conţine puţin calciu şi este bogată în magneziu, ceea ce ar putea ajuta la protejarea împotriva formării pietrelor la bilă şi la rinichi. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care a fost recomandat consumul unui pahar de bere pe zi pentru reducerea riscului de formare a pietrelor la rinichi.

Reduce riscul de Alzheimer. E o sursă bogată de siliciu care este absorbit prompt de către organism. Conform studiilor, siliciul din bere ar putea contribui la reducerea riscului bolii Alzheimer.

Protejează împotriva diabetului. Numeroase studii au arătat că flavonoidele din hamei ar putea avea potenţialul de a proteja împotriva unor boli. De exemplu, ar putea ajuta la reducerea riscului de cancer, ar putea avea efecte pozitive asupra oaselor, ar putea reduce riscul de diabet, îmbunătăţi nivelul colesterolului bun.