Cum se pot trata naturist infecţiile urinare

2 jpg jpeg

Din păcate infecţiile tractului urinar pot fi extrem de dureroase, pe lângă senzaţia deranjanta de a merge la baie incontinuu,de multe ori fără a urina, motiv pentru care ar trebui să acorzi o atenţie deosebită sănătăţii tale. Dacă nu vrei să apelezi la celebrele antibiotice, care de altfel sunt extrem de eficiente, poţi să încerci şi tratamentul naturist.

Infecţia urinară are la bază o inflamare la nivelul vezicii ce de cele mai multe ori este cauzată de o bacterie pe numele ei E. Coli, o bacterie lacto-pozitvă care apare în toate intestinele organelor cu sânge cald, cum este şi cazul oamenilor.

E. Coli şi infecţia urinară

2 jpg jpeg

În momentul în care se produce un dezechilibru la nivelul microflorei intestinale, există riscul de apariţie a acestei bacterii, localizată în tractul digestiv, E. Coli se poate înmulţi destul de uşor şi repede, provocând astfel apariţia unei tulpini toxicogene.

Este important ca din alimentaţie să îi oferi organismului toţi nutrimenţii necesari pentru a menţine un sistem imunitar puternic, evitând astfel dezechilibrele ce pot apărea în organism.

Cele mai bune ingrediente ce îţi pot fi de folos în acaestă situaţie sunt extrem de simple, uşor de găsit pe tot parcursul anului şi pline de nutrimenţi. Şi aici ne referim la rădăcina de pătrunjel, lămâia, mierea şi uleiul de măsline.

Lămâia, un astringent natural

2 jpg jpeg

Bogată în vitamina C, lămâia îţi va furniza o doză importantă de sănătate care te va ajuta să îţi menţii imunitatea puternică şi va spori calităţile celorlalte elemente din remediu naturist.

Pentru a prepara acest remediu ai nevoie de 250 de grame din fiecare preparat şi anume: rădăcină de pătrunjel, lămâie de preferinţă organică, miere de albine naturală şi bineînţeles de ulei de măsline. Toate aceste alimente îţi oferă un efect benefic antibacterian şi antiviral.

Taie mărunt toate ingredientele şi pune-le apoi în blender. Amestecă-le bine până obţii o pastă pe care trebuie apoi să o depozitezi la frigider într-un vas de sticlă.

Dimineaţa pe stomacul gol se recomandă să iei o lingură din acest amestec şi vei vedea rezultatul după prima doză.

De fiecare dată când vrei să prepari un remediu naturist şi nu eşti sigur de provenienţa legumelor sau fructelor, trece-le printr-o apă cu bicarbonat de sodiu, la un litru de apă este necesar o linguriţă de bicarbonat. Clăteşte-le apoi bine şi le poţi consuma.