Cele mai bune leacuri băbeşti pentru durerile de dinţi

1 2 jpg jpeg

Apa cu sare, un remediu naturist ce merită încercat

Şi apa cu sare te scapă de nesuferitele dureri de măsele. Ai nevoie de o lingură mare cu sare, 100 ml de apă caldă şi un pahar. Pune sarea şi apa în pahar, amestecă bine şi apoi clăteşte gura cu acest amestec. Repetă până îţi trece durerea.

Tinctura de smirnă reduce inflamaţia

Mai poţi încerca tinctura cu smirnă. Pentru a o prepara, ai nevoie de 1 linguriţă cu pudră de smirnă şi 2 pahare cu apă. Pui pudra în apă şi aştepţi în jur de jumătate de oră ca aceasta să se dizolve. Strecori, iar lichidul obţinut îl laşi la răcit.

Poţi să-ţi clăteşti gura cu o linguriţă de tinctură amestecată cu 100 ml de apă. Repetă, pe parcursul zilei, de 5-6 ori maximum acestă procedură.

Durerile de dinţi trec rapid şi cu peroxid de hidrogen

Mai ai la îndemână pentru a scăpa de aceste dureri şi peroxidul de hidrogen. Este foarte simplu de folosit. Trebuie doar să îţi clăteşti gura cu puţin peroxid de hidrogen. Pe de altă parte, şi alcoolul este o soluţie rapidă de ameliorare a durerilor de măsele şi dinţi, dar nu este una de durată.

Ce trebuie să faci? Să-ţi clăteşti gura cu o tărie: palincă, ţuică, coniac, vodcă, whisky.

Ulei de cuişoare, un anestezic natural grozav

Poate că nu ştiai, dar uleiul de cuişoare este unul dintre cele mai eficiente leacuri băbeşti pentru durerile de dinţi. Iată cum trebuie să procedezi: pui 2 picături de ulei pe un disc demachiant şi presezi pe zona măselei sau a dintelui până când durerea trece.

Încearcă şi oţetul de mere

Pe de altă parte, şi oţetul de mere poate diminua durerile de măsele şi dinţi. Ai nevoie de un tampon de vată. Acesta trebuie înmuiat în oţetul de mere şi aplicat în locul dureros pentru câteva minute.

Usturoiul, un remediu naturist la îndemână

Totodată, poţi să încerci să rezolvi această problemă şi cu ajutorul usturoiului. Ai nevoie de doar un căţel de usturoi. Ţine-l în partea interioară a obrazului.