Ceaiuri care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Fiecare dintre ceaiurile de mai jos are diferite proprietăţi magice care te ajută să pierzi kilogramele în plus, însă sunt indicate şi pentru reducerea riscului de apariţie a bolilor de inimă şi a diabetului. Iată 4 ceaiuri care te ajută să slăbeşti!

Ceai verde pentru slăbit Înainte de a face exerciţii, puteţi profita de beneficiile care te ajută să slăbeşti ale ceaiului verde. Într-un studiu recent, care a durat 12 săptămâni, participanţii care combinau o rutină zilnică de 4-5 căni de ceai verde cu o sesiune de antrenament de 25 de minute reuşeau să slăbească aproape cu un kilogram mai mult decât cei care nu consumau ceai verde.

Compuşii din ceaiul verde care se numesc catechine şi care accelerează capacitatea ficatului de a transforma grăsimea din celulele adipoase în energie.

Ceaiul de mentă este perfect pentru că înlătură poftele culinare. Umpleţi un pahar cu ceai de mentă şi aşteptaţi să-ţi facă resimţite efectele. În timp ce anumite arome pot declanşa foamea, altele pot suprima pofta de mâncare.

Un studiu publicat în Jurnalul de Neurologie şi Ortopedie a constat că persoanele care miroseau mentă o dată la două ore au reuşit să slăbească aproximativ 2 kilograme pe lună.

Citeşte continuarea articolului pe totuldespremame.ro