Ceaiul de mu┼če┼úel cur─â┼ú─â organismul de TOXINE

1 2 jpg jpeg

Dietele de detoxifiere sunt cure menite să alunge oboseala corpului cauzată de substanţele toxice aflate în alimentele pe care le consumăm.

Ceaiul verde,de mu┼če┼úel ┼či cel de urzic─â sunt printre cele mai bune ceaiuri atunci c├ónd vine vorba despre o cur─â de detoxifiere. Ceaiul de mu┼če┼úel elimin─â toxinele din corp ┼či ajut─â la ├«mbun─ât─â┼úirea st─ârii de s─ân─âtate.

Ceaiul verde este bogat ├«n antioxidan┼úi ca vitamina C ┼či E ┼či este recunoscut pentru propriet─â┼úile lui diuretice, detoxifiante, tonifiante ┼či de ardere a gr─âsimilor. Pe l├óng─â ac┼úiunea depurativ─â, ceaiul de urzic─â revigoreaz─â ├«ntreg organismul.

Acest lucru se ├«nt├ómpl─â datorit─â substan┼úelor proteice ┼či vitaminelor con┼úinute ├«n planta de urzic─â. Consum─â c├óte o can─â de ceai duminea┼úa ┼či una seara de preferat ne├«ndulcit. Dac─â nu are gust bun, adaug─â-i o linguri┼ú─â de miere. Este de preferat sa consumi ceaiul cald, astfel ├«nc├ót s─â topeasc─â gr─âsimile din intestine ┼či s─â gr─âbeasc─â eliminarea lor.

Citi┼úi m├óine ce fructe ┼či legume trebuie s─â consuma┼úi pentru a v─â detoxifia organismul.