Ce poţi trata cu cărbune medicinal

2 jpg jpeg

Aflam in acest articol ce poţi trata cu cărbune medicinal. Cărbunele medicinal este un leac care ajută la vindecarea a numeroase afecţiuni: de la indigestie, până la astm. Află ce alte probleme medicale pot fi soluţionate cu ajutorul acestuia!

Carbunele medicinal este eficient în crizele de gastrită

Cărbunele medicinal absoarbe acidul gastric din stomac, de aceea este ideal în tratarea simptompelor gastritei. În momentul în care începe criza, este indicat să bei un pahar cu apă, în care ai amestecat o lingură de praf de cărbune.

Carbunele medicinal ii vine de hac balon─ârii

Dac─â suferi de indigestie, bea, la un interval de opt ore, un pahar ├«n care a fost dizolvat─â o lingur─â de pulbere de c─ârbune vegetal. ├Än tratarea altor afec┼úiuni digestive, precum balonarea ┼či arsurile la stomac, sunt necesare una-dou─â linguri┼úe de pulbere de c─ârbune, amestecate cu pu┼úin─â ap─â. Iei remediul cu 30 de minute ├«naintea meselor.

Carbunele medicinal te scapă de intoxicaţii

Intoxica┼úiile cu medicamente sau cele cu ciuperci se vindec─â mai u┼čor ┼či cu ajutorul c─ârbunelui medicinal. Imediat dup─â intoxicare, bolnavului i se administreaz─â ap─â cu c─ârbune.

E bine să bea aproximativ patru litri, după care va elimina substanţele otrăvitoare din stomac, prin vomă.

Mai po┼úi citi ┼či:

- Ce mănânci dacă ai gastrită

- Lactatele, leacuri pentru gastrit─â

- 5 tratamente naturale antigastrit─â

Eficient în cazul varicelor

Cataplasma, un amestec de c─ârbune vegetal cu ap─â, este de ajutor pentru vindecarea ├«n┼úep─âturilor de insecte, a eczemelor, r─ânilor, fiind eficient─â ┼či ├«n cazul varicelor.

Prepari cataplasmele din cinci-┼čase linguri de c─ârbune, care se toarn─â ├«ntr-o can─â cu ap─â cald─â sau rece, p├ón─â c├ónd se ob┼úine o past─â fluid─â. Aplici pe locul inflamat ├«ntre opt ┼či zece ore.

Atenueaz─â simptomele astmului

C─ârbunele vegetal atenueaz─â ┼či crizele de tuse, de aceea este de ajutor ┼či bolnavilor de astm. Pentru a calma tusea, este necesar s─â consumi c─ârbune vegetal pudr─â, umezit cu ap─â. Sunt necesare dou─â linguri la o can─â de ap─â, timp de c├óteva zile.